Kezdek beleszeretni a kollégámba

2016. március 08. 07:46 - csajokespasik

A nyitott kapcsolat legnagyobb veszélye mindig az, amikor megjelenik egy olyan jelölt, akinek képtelenek vagyunk ellenállni, és mindent beáldoznánk érte. Könnyű szabályokat felállítani, csak betartani nehéz. Posztolónk egyelőre nem akarja, hogy a másik pasi tudja, nem teljesen egyedülálló. De ha elmondja neki, talán a másik elretten tőle és a munkahelyi viszony sem lesz már a régi.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal elég régóta vagyunk együtt, ő 35, én 27. Közös megegyezéssel belevágtunk a nyitott kapcsolatba. Letisztáztuk: nem kell a másiknak beszámolni, csak ha úgy érzi. Ez a megállapodásunk. Már külön élünk, tehát kíváncsiskodó kérdésekre sem kerül sor. Én nem kérdezem őt, és ő sem engem. Tavaly új munkahelyre kerültem. A sok nő között egyetlen férfi van. Ebben nincs semmi különös, de én azért örültem neki, mert ő értelmes és művelt, a kolléganők közül pedig egyikkel sem lehet másról beszélni azon kívül, hogy ki milyen csizmát meg táskát vett, és milyen az új szájfénye.

Én sajnos nem vagyok ilyen egyszerű. Ettől falra mászom, de ugye, meg kell hallgatni, még ha nem is érdekel. Mélyebb dolgokról viszont, filozófiáról, könyvekről, művészfilmekről abszolút nem lehet velük beszélni, teljesen felszínes világban élnek. És ha napi 8 órában vagy összezárva emberekkel, akkor ez sokat jelent.

Vele meg mindenről jól elbeszélgetünk.

Ha más körülmények közt ismerem meg őt, akkor is vonzódnék hozzá. 38 éves, de 30-nak se látszik, magas és pozitív szemléletű. Nincs túlkínálat az ilyen férfiakból (azt érzem, hogy nincs meg néhány pasiban az önfejlesztés iránti igény).

- Mit tegyek? Nem akarom, hogy tudja, van valakim, akivel éppen nyitott kapcsolatot tartunk (mert mit gondol rólam?) ha elmondom, vissza fog lépni. Tudom magamról, hogy képes lennék beleszeretni, de ezzel megszegném a nyitott kapcsolat szabályait - és a párommal sem lenne tisztességes.

Erőmön felül leplezem az érzéseim, amikor poénból délben néha szív alakú sütit hoz, és olyanokat kérdez, hogy mit szólnék, ha belecsókolna a nyakamba, úgy hogy mindenki látja... Ő egyelőre úgy tudja, hogy nincs komoly kapcsolatom. Ennyit elárultam, ami szegről-végről igaz is. De már ezt is feszegeti kérdésekkel, hogy akkor csak van valakim, akit nem nevezek komolynak. Az a röhej, hogy már hónapok óta tervezgetünk egy italt meló után, és én tologatom mindig arrébb, mert lehet, hogy nem tudom magam tovább türtőztetni. Sokat nyerhetek, minthogy sokat is veszthetek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr748453410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása