Zsaruk bevonása nélkül szeretném kirakni

2016. április 28. 07:32 - csajokespasik

„Azt mondta, ha az ajtón zárt cserélek, be fogja törni. Ha a holmijait kint találja a folyosón, „azt megbánom”... - az ex-pasi azzal jön, hogy nem lehet csak úgy kitenni őt a lakásból, mert a nőhöz van bejelentve. Nem akar kiköltözni Levélírónktól, aki hiába rakta őt külön szobába, még így is túl közel van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Több mint 3 éve élek együtt egy férfival, de januárban eldöntöttem, hogy nem akarok vele lenni tovább. Oka, hogy lefeküdt egy másik nővel, állítása szerint csak egyszer, de ez mindegy - és az utóbbi hónapokban gyakran piásan jött haza. A lakás saját tulajdonom, és most azon agyalok, hogyan tudnám őt kitenni, erőszak, vagy a rendőrség bevonása nélkül. Merthogy önként nem hajlandó elmenni, akármilyen szépen kérem. Amikor egyedül hagyom, nem csinál semmit, a mosogatóba rakja az edényét, majd én elintézem a többit, és a mosógépet sem érintette meg soha.

Valószínűleg ezt direkt csinálja. Ha javítani akarna, akkor próbálkozna legalább a házimunkával, de még azt sem. Ő több hónapja semmihez nem járult hozzá anyagilag. Bevásárolni nem volt pénze, bulira igen.

Kapcsolatunk rohamosan, bár számomra nem teljesen váratlanul kezdett romlani. Megkértem, hogy költözzön el, mert inkább leszek férfi nélkül, egyedül, mint vele és idegességben. Amikor lebukott, nagyon durva dolgokat mondott és ő volt meglepődve, amikor azt mondtam, hogy menjen el.

Hogy tudnám elérni, hogy magától költözzön el? Már azon is gondolkodtam, hogy ráijesztek pár kigyúrtabb ismerősömmel. Mit tudok csinálni?

Azt mondta, ha az ajtón zárt cserélek, be fogja törni. Ha a holmijait kint találja a folyosón, „azt megbánom”....Azt mondja, ide van bejelentve, és törvényileg nem tehetem csak úgy ki. De miért jó neki feszültségben? Megpróbál a nyakamon élősködni...

Nem vagyok talpraesett, persze, hogy erőfölényben van. Apám már többször felhívta és megfenyegette, de semmi hatása.

Mondtam neki, hogy még azon felül is bármit elvihet tőlem, amit nem közösen vettünk, csak menjen el. Tudom, hogy lenne hova. Nem az utcára kerülne. Csak az idegeim húzza, erről szól ez az egész. Engem akar megtartani, azt hiszi, idővel majd lenyugszom úgyis, és tovább szórakozhat velem, de én már lezártam őt.

Jelenleg külön szobában alszik, de jobban örülnék, ha legalább az éjszakáit máshol töltené, tőlem távol.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr778669178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása