1 férfi és rengeteg barátnő

2016. május 02. 07:45 - csajokespasik

„Egy nő semeddig sem fogja tűrni, hogy amit ő elvár a pasijától, azt más nőnek is megadja” - a "legyünk barátok" duma vagy nettó lekoptatás, vagy használhatatlan manőver. Egy férfi általában azért nem lesz a nő barátja, mert a következő nő ezt nem tűrné el. A csaj & pasi barátság-vita tovább hömpölyög.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv!

Olvasom ezt az elmélkedést, és az jut eszembe róla, hogyha ez a "Judit" gondolkodna, rájönne, hogy akkora ökörséget írt, mint ide Nagykáta. A bizonyítás egyszerű, cseréljük fel a szerepeket. Béla marad Béla, Judit is, a levél írója meg legyen Gizi.

Béla rendes csávó, becsületes, stb. sorban randizik, sorban jönnek a Juditok, mindegyikkel csak barátok lesznek. Mondjuk legyen 9 randi, 9 Judit.

De mivel Béla párját ritkítóan rendes, tényleg barát lesz, és mindent megtesz, amit egy nő egy baráttól aszexuális értelemben vár. De csaja még mindig nincs.

Majd 10. randin összefut a levél írójával, aki most már Gizi. Minden passzol, megvan a kémia, megvan az első éjszaka, stb. Szép hosszútávú kapcsolat kerekedik ki. Meddig fogja tűrni Gizi, hogy Bélának van másik 9 Juditja is? Mer'ugye barátok, azt nem lehet hanyagolni, a barátság szent, Gizi is megmondta. Mit mond a levélíró, ha a nyakába szakad egy olyan pasi, aki tényleg megcsinálta azt, amit a levélíró javasol? És ettől, hogy pont úgy viselkedett, ahogy a levélíró javasolta, van kilenc barátnője?

Oké, hogy nem fekszik le velük, de akkor is lelki támaszt nyújt, segít rajtuk, stb. Ahhoz, hogy másik 9 nőnek alapszinten legalább segíts, támasza legyél, baromi sok idő kell. A Gizi, akinek a tanácsai miatt lett Béla olyan, amilyen, meddig tűrné, hogy Béla olyan, amilyen?

Megmondom: semeddig. Egy nő semeddig sem fogja tűrni, hogy amit ő elvár a pasijától, azt más nőnek is megadja.

Következtetés: ez a "legyünk barátok" duma vagy nettó lekoptatás, vagy orbitális baromság. Csak a gizik nem gondolták végig. Pedig nagyon jó lenne, ha a gizik végiggondolnák, hogy mi lenne ugyanebben a szituban a másik helyébe kerülni... Egy pasi pontosan azért nem lesz a nőnek barátja, mert a következő nő ezt nem tűrné el. Hölgyeim, magatokkal toltok ki az ilyen álságos dumákkal.

Bambanő

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr398678910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása