A Vízöntő nő szeret sokat dumálni

2016. május 03. 07:36 - csajokespasik

A Rák jegyű nő szeret panaszkodni, ám ezzel csak a türelmes és elnéző férfiaknál vágódik be. Az Oroszlán büszke: ha te szakítasz vele, nemcsak a számod törli, de a telefonját is lecseréli, és azonnal megsemmisíti vagy elajándékozza, amiket tőled kapott. A Mérleg nő ezzel szemben türelmes és jó természetű, ügyes az ágyban és fontos számára a szex. Asztrológia kezdőknek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözlet a Bloggereknek!

Nem tudom, ki mennyire hisz az asztrológiában... Én úgy voltam vele, hogy amikor aktívan belevetettem magam néhány éve a netes társkeresésbe, megfigyeltem, hogy közel valamennyi oldalon választható opció, hogy te milyen jegyben születtél és milyet keresel, már ha nem mindegy. Nem tudom, hogy mennyire komolyan vehető, de azt megfigyeltem, hogy bizonyos jegyhez tartozó nők esetében van analógia. Nyolc jegyet említenék meg most, akik olyan nőkhöz tartoztak, akikkel hosszabb-rövidebb ideig dolgom volt. Amikor jobban belemélyedtem az asztrológiába, láttam, hogy gyakran stimmelnek az ott leírt személyiségjegyek és reakció típusok adott helyzetben:

Vízöntő ( szeret beszélni, sokat, nagyon érzelmes )

Első randin: „Én az igazit keresem. Sok csalódás ért a múltban” - (amit nem mond ki, hogy nem sokat tanult a múlt hibáiból).

Együttélés alatt: „Már rájöttél, hogy hangulatember vagyok. Sokszor nem veszed figyelembe az én akaratomat, hogy én mit szeretnék”

Szakításkor: „Szabadságra vágyom és te korlátozol. Nem tudom az érzéseimet melletted kibontakoztatni. Nem tartottad semmire, amikor a nappaliban tornáztam. Ez is sok mindent elárul rólad”. (a problémáit nem ott és akkor, hanem utólag mondja)

Rák (szeret panaszkodni, amivel csak a türelmes és elnéző férfinál vágódik be. Kedves és okos, általában)

Első randin: „Fontos számomra, hogy a párommal sok közös témánk legyen. Csak azzal tudok lefeküdni, akibe szerelmes vagyok”.

Szakításkor: „Pontosan nem tudom, mi a baj veled, vagy velem, de rossz megérzéseim vannak... szerintem hosszú távon nincs esélyünk. Tudom, hogy megbántalak ezzel, de hidd el, nagyon szeretlek, és ezután is szeretni foglak, sosem felejtelek. Te egy nagyszerű ember vagy, és tudom, hogy megtalálod majd a hozzád illőt”.

Oroszlán (Büszke. Ha te szakítasz vele, mindenhonnan töröl és nemcsak a számod törli, de a telót is lecseréli. Ő az, aki azonnal megsemmisíti vagy elajándékozza, amiket tőled kapott)

Első randin: „Határozott terveim vannak, a bizonytalanra nem adok. Tudom, hogy mit akarok és ezt a páromtól is elvárom. Két éven belül gyerek kell”.

Együttélés alatt: „Fontos, hogy beosszuk az időnket. Készítettem egy órarendet, ami neked is segíthet az életben. Hidd el, csak a javadat akarom. Ezzel nem bántalak. Nem vagy szétszórt, csak rád fér a törődés és irányítás.

Szakításkor: Hiába éltünk együtt, nekem nem sikerült teljesen kiismernem téged. Nem tudsz velem együttműködni”. (ahogy utánaolvastam, számára a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő lenne az ideális társ, én meg egyik sem vagyok)

Ikrek (Befelé forduló típus, ennek ellenére vágyik a kalandra és az izgalmakra. Kapcsolatai többnyire felszínesek)

Első randin: „Először bárkivel jól elbeszélgetek, de ha mégse lesz semmi, azt ne vedd zokon. Az előző párommal azért szakítottam, mert úgy éreztem hazudik és nem foglalkozik velem”

Második randin: „Ezt ne vedd biztatásnak, csak azért jöttem el, mert nem volt más dolgom. Amúgy érdekesnek tartalak. Jó veled beszélgetni és ebből még bármi lehet. Adok időt magamnak is és neked is.”

Szakításkor (2 hónap után): „Nem sikerült elmélyíteni a viszonyunkat. Nem vagy hozzám őszinte. Bár jó veled a szex, nekem ennyi mégis kevés. Úgy érzem, titkaid vannak előttem és nem foglalkozol velem.”

Szűz (na, ő egy nagyon érdekes jegy. Munkamániás és mindent végig visz. Bonyolult lélek. Mindenen megsértődik, esetében az ironikus humort és beszólásokat el kell felejteni)

Első randin: (nehezen nyílik meg, megközelíthetetlennek mutatja magát. Ha viszont megnyílik, kivallat) „Csak egy órám van, gondolom, ennyi idő elég, hogy megismerjük egymást. Azt írtad magadról, hogy szeretsz túrázni, mégse láttam az oldaladon egyetlen túrás fotót sem. Azt mondtad, nem bagózol, mégis találtam rólad 1 cigizős képet. Azt írtad, nem iszol, de sok képet találtam rólad, amikor emelgeted a poharat... Azt írtad, szeretsz olvasni, mégsem ismertél egyetlen általam említett szerzőt sem...”

Együttélés alatt: „Nem veszed ki a részed a házimunkából. Igaz, hogy a te lakásod, de pont azért kéne jobban odafigyelned a környezetedre. (Hozzáteszem: nem vagyok rendetlen, de kényszeres rendcsináló sem). Azt mondtad, este tízre itthon vagy, ehhez képest már 11.

Szakításkor: „Én igenis alkalmas vagyok hosszú távú párkapcsolatra, de te nem. Majd később jövök a cuccaimért, vagy ha nem, majd mélben elküldöm, hova hozzad”.

Skorpió (azt mondja, szereti, ha egy férfinak van humorérzéke, de ez nem igaz. Arcoskodásnak érzi. Titokzatos és szenvedélyes)

Első randin: „Sokat kell találkoznunk, hogy valóban megismerhess. Nem tudok bárkinek megnyílni”.

Szakításkor: „Én mindent megtettem azért, hogy működjön. Az érzelmi kitöréseimet te hisztinek nevezted. Nem értesz engem!” (A valóság: talált jobbat, esetleg több jobbat is. Bár a Skorpió hűséges és odaadó, de csak azzal, aki mellett hosszas keresgélés után lenyugszik).

Mérleg (türelmes és általában jó természetű. Ügyes az ágyban és fontos számára szex, szereti is)

Első randin: „Nagyon jól elbeszélgettünk, szeretnék még veled találkozni. Örülök, hogy nem akadtál ki, amikor elmeséltem, mennyi pasim volt eddig. Ez már egy jó jel.”

Együttélés alatt: „Csodás, hogy így egymásra találtunk, hozzád akarok menni, veled akarok élni, mert bebizonyosodott, hogy te vagy az igazi, mert annyira megbízol bennem, hogy téged az sem zavar, hogy az exemmel még tartom a kapcsolatot”.

Szakításkor: „...figyelj, az van, hogy kibékültem az exemmel ... neki nagyobb szüksége van rám, mint neked. Ő most elég rossz passzban van és nekem segítenem kell őt. Ő nem olyan találékony, mint te. Ezt értsd meg. Majd tartsuk a kapcsolatot”

Halak (konfliktuskerülő, ezért sok rossz kapcsolatba ment már bele, ahonnan épphogy csak kivergődött. Eleinte nem mondja ki, amit valójában gondol, csak akkor, amikor már késő. Érzékeny)

Első randin: „Jó, hogy nem faggatsz, nem szeretem a korai bizalmaskodást. Amit meg akartam osztani veled, már leírtam, de azért beszélgessünk valamiről. Nem baj, ha én csak hallgatok? Ne vedd sértésnek”.

Szakításkor: (nem személyesen, vagy SMS-ben / vagy e-mail-ben) „Én romantikus vagyok, de belőled hiányzik a romantika. Egészen másképpen képzeltem ezt az egészet. El akartam menni világot látni, de te azzal jöttél, hogy erre most nincs pénzed. Nem vetted észre, hogy mire vágyom, és ez azt jelenti, nem is érdekellek már. Az anyukám kedvel téged, de ő is azt mondja, hogyha nem megy, ne erőltessük”.

Persze, mindez csak az én személyes tapasztalatom, de meglepne, ha egyetlen olvasóban sem keltettem volna ismerős érzést, hogy vele hasonló nem történt meg. Valójában nagyon sok mindentől függ valakinek a karaktere (pszichológia, családi háttér, rossz és jó tapasztalatok) úgyhogy egyetlen nő se vegye magára : D

 
Szólj hozzá!
Címkék: nők duma nyito hárem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr118681926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása