100%, hogy szeretőt tartott

2016. május 06. 07:10 - csajokespasik

„Amikor a szemed előtt fordul a gyöngéd és befogadó nőiség valami hazug, alattomos játszmába, akkor legyél férfi a talpadon” – Posztolónk épp túl van egy csúnya váláson. Nem ő kezdeményezte, hanem a felesége, aki mindent bevetett, hogy megszabaduljon tőle: áskálódás, követelés, még saját magát is megalázta. Néha sem a pénz, sem a biztonság nem marasztalja a nőt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Csak pár szót szeretnék írni a női képmutatásról. Tisztelet a kivételeknek, de szerintem ez a történet nem csak a sajátom. A feleségemmel 6 évig voltunk együtt. Egyszer csak válni akart.

Beszéljük meg.

Nem, ő eldöntötte.

De miért?

Mert.

Mondhatjátok, hogy biztos én is tettem valamit azért, hogy így alakult, biztos aláztam vagy félreléptem. De a legőszintébben mondom, hogy semmi ilyesmire nem került sor. Nem vagyok olyan habitusú. Később azt állította, hogy bezártam a házba... és olyan színjátékot csapott, hogy nekem csak szakadt le az arcom, hogy ezzel a nővel osztottam meg az életem 6 évig.

Felhívta a barátaimat, hogy biztos tudnak rólam valami terhelőt mondani, honnan van még bevételem, szóval minden olyasmit begyűjtögetni, ami a válásnál felé billenti a mérleget. Erre is volt arca és energiája... Mélyen megdöbbentett, hogy olyan vehemenciával művelte mindezt, mintha az ősellenségét próbálná kicsinálni. Mi váltotta ki belőle ezt? Miért alázza meg magát és érzi szükségesnek, hogy egy ilyen hazug színjátékot csapjon? Oké, mindenben felezünk. De mi még az oka ennek a pálfordulásnak? És lassan rájöttem, hogy 100%, hogy más valakije van. Ilyenkor szoktak megkergülni a 40 felé járó nők és keresni a NAGY szerelmet, meg borítani mindent. Nem hittem el az átváltozását, amit láttam. Figyelmes voltam, mindenhova elvittem, amit megkívánt megvettem, egyetlen hibám, hogy nem tudtam vele annyi időt tölteni, mert dolgoztam, hogy ő neki ne kelljen és olyan színvonalon élhessen, amilyenen élt. És mindezért ezt kapom. Bár lehet, hogy az ügyvédnő tüzelte, belőle hiányzik a kreativitás.

Gyerek nem volt. Egyikünk sem akart gyereket. Így beszéltük meg.

Ha ez neki megérte...

Hogy velem mi lesz? Nem tudom. Egyelőre nem akarok senkit.

A mai, hasonló tematikájú oldalakon csak cizellált és valóságtorzító cikkeket olvasni, mert a nőkről csak szépet és jót lehet írni, kenegetni a kis lelküket, mert ők a gyengébb nem és mindenért a férfi a hibás. Csak a nő igénye és vágya számít, a férfi meg kussoljon és tűrjön...

Tisztelni azt a nőt: amelyik tiszteletreméltó. De amikor a szemed előtt fordul a gyöngéd és befogadó nőiség valami hazug, alattomos játszmába, akkor legyél férfi a talpadon. Akkor legyél türelmes, nagylelkű, elnéző és udvarias...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1008690338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása