Tényleg létezik szánalomszex?

2016. május 12. 07:42 - csajokespasik

„Levelezek egy csajjal. Ez is érdekesen alakul. Még nem is találkoztunk, de már leírta, hogy fél a szerelemtől” - azt mondják, hogy szerelem nélkül egy nőnek nem kell kapcsolat, és ezt Levélírónk is így véli. Úgy érzi, egy olyan nőbe botlott újra, aki sokat csalódott, és már maga is elhiszi, hogy érzelmek nélkül is működik a dolog.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mindez nem az ismerősömmel, nem a szomszéddal, nem mással, hanem velem esett meg. Arc és név nélkül be is vállalom balf*ságom. Volt egy lány, aki elmondása szerint utál engem. Nem bírja a pofám, be is szólogat néha. Ez az utálat csak játék nála. Erre is rá kellett jönnöm. Este egy helyen, amikor úgy alakult - amikor ő sokat, én meg egyáltalán nem ittam - fél órát csókolóztunk, majd rá pár órával le is feküdtünk nálam. Utána azt mondta, hogy ennek nem kellett volna megtörténnie. De megtörtént még kétszer, napokkal később. Azt mondják, ez a szánalomszex. Egyszer, maximum, lehet, de 3 alkalom már nem nevezhető annak.

És azóta eltelt több hónap és nem jelentkezik. Végzett is. Nekem mit kellett volna tennem?? Vagy én baltáztam el, mert nem értettem a finom női kódnyelvet??

Szóval...

Búcsúszexről meg kibékülőszexről hallottam már, de hogyan határoznátok meg, mi az, és milyen körülmények, s feltételek közt alakul ki a szánalomszex? Létezik-e ilyen hivatalosan? Én nem vagyok se jóképű, se sportos se, se, se... (legalábbis magamat nem tartom annak) Amikor most megkérdik, van-e valakim, azt szoktam felelni, hogy mostanában nem kíván meg senki, és erről nem tehetek : ) .

Kivel esik meg a szánalomszex és mikor? Szeretnék ott lenni : )

Most levelezek egy csajjal. Ez is érdekesen alakul. Még nem is találkoztunk, de már leírta, hogy fél a szerelemtől, magányos, szerelem nélkül akarna kapcsolatot. Én eddig úgy tudtam, hogy mindez a közelébe se jár az igazságnak, mert a szerelem nélkül egy nőnek nem kell kapcsolat. Gondolom, sokat csalódott, és már maga is elhiszi, hogy érzelmek nélkül is megy az. Egy legyőzöttnek hitt érzés alapján szeretne ellenkező neművel párkapcsolatra lépni, úgy, hogy fél a szerelemtől. Ezt miként kell értelmezni egy nőnél?

Mindenki máshogy viseli a gyűrődést, biztos van olyan, akit egyetlen rossz tapasztalat is taccsra tesz, és van olyan, akit 200 csalódás sem tántorít el, könnyedén veszi... Ő az a típus lehet, akivel történt valami, majd utána, az általa kezdett veszekedések úgy végződtek, hogy oké, akkor ő most szakít. Egyszerűen azért, mert fél, hogy őt dobják ki, inkább megelőzi, és ő szakít.

Láttam már ilyet. Szerintem nem úgy működik, hogy elhatározza valaki, hogy nem lesz szerelmes. Nem ilyen egyszerű. Vágyik is a szerelemre, de menekül is előle? Ez elég bonyi. Így csak komolytalan emberekkel kerül össze, akik újra megsebzik majd. Amatőr jövőbelátóként a következőt sejtem: 40 felé az lesz, hogy ő annyira szerelmes és ragaszkodóvá válik hirtelen, hogy az se érdekli már, ha a másik nem szereti annyira. Vagy sehogy sem. Ekkor visszanyal a fagyi...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr688708788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása