Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nőkben tombol a versengési ösztön

2016. május 17. 07:39 - csajokespasik

„Ha érzik, hogy abba az ágyba más nő is jár, még jobban hajtanak rád, ha látja, hogy rumliban élsz, próbálnak megjavítani” - aki tartós kapcsolatra vágyik, annak legyen legalább két érzelemmentes szexkapcsolata, amik mellett nyugodtan keresgélhet. Ha egy pasinak nincs senkije, azt érzik rajta, ezért nem kell senkinek. De mindig lesznek kalandvágyó nők, elhanyagolt feleségek, akik csak egy kis lerendezésre vágynak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Zoli történetére írnám a következőket. Harminc környékén egy ideig mellettem sem maradtak meg a nők, talán pont azért, mert nagyon vágytam egy tartós kapcsolatra. Rendezetten éltem, tisztán tartottam a lakást, a hétvégi bulik, illetve randik előtt tiszta ágyneműt húztam, hogy ha hazaviszek valakit, akkor jobban érezze magát. Amikor összejöttem egy-egy nővel, mindig vártam, hogy ő is - hozzám hasonlóan - érdeklődő lesz, lelkileg elindul felém. De általában nem így történt.

Utólag rájöttem, hogy hiába jó fej, humoros, figyelmes egy pasi, attól még unalmas a nők szemében. Egy idő után tettem a tartós kapcsolatra, lemondtam róla, hagytam kupisodni a lakást, csak alkalmi és testi partnerekre hajtottam. Egymás után feküdtek ugyanabba az ágyneműbe, sőt olyan is előfordult, hogy két csaj és numera között le sem zuhanyoztam. Állt a szennyes és a mosatlan a kecóban, és elárulom, hogy a lakás is koszos volt.

A dzsuvával arányosan viszont a nők érdeklődése is nőtt- és itt általánosságban normális, menő beosztásokban dolgozó nőkről beszélünk, tehát nem az aljáról.

A nőkben  tombol a versengési ösztön. Ha érzik, hogy abba az ágyba más nő is jár, még jobban hajtanak rád, ha látja, hogy rumliban élsz, próbálnak megjavítani. A testi kapcsolataid miatt titkolózni is fogsz. Nem kell, nem szabad elmondani nekik - próbálnak megfejteni, izgalmasabb leszel a szemükben, elkezdenek kaparni érted.

Mindent összegezve azt tudnám tanácsolni, hogy aki tartós kapcsolatra vágyik, annak legyen legalább két érzelemmentes szexkapcsolata, és azok mellett lehet nyugodtan keresgélni. Ha egy pasinak nincs senkije, azt érzik rajta, gyakorlatilag nem kell senkinek. Mindig lesznek kalandvágyó nők, elhanyagolt feleségek, elfoglalt karrierista nők (kapcsolatra nem, csak kufircra marad idejük), akik kaphatóak heti egy-két hancúrra. Ezeket a szexkapcsolatokat csak akkor adja fel az ember, ha talál egy olyan nőt, akiért megéri feladni őket. Nem rossz életmód ez, egy idő után abba sem szeretnéd hagyni, tehát tényleg komoly oka lesz annak, ha valaki mellett megállapodsz. Négy évig éltem így, aztán jött az igazi. Több éve nős vagyok, apuka és hűséges. Nálam ez a módszer vált be.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr848723922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása