4 hónapja se szex, se semmi más

2016. május 20. 07:53 - csajokespasik

„Őt amolyan művészléleknek gondolnám, mert rajzol (elég jól) és verseket ír (szó-szó), és az ilyen típus elég visszafogott az intimitás terén” - A barátnőjelölt azon töpreng, hogy lassan neki kéne kezdeményezni, mert a srác még egy csók erejéig sem próbálkozik. Néha döbbenten vesszük észre, hogy a „Legyünk barátok”- formulának már el sem kell hangoznia.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Én kicsit későn kezdtem az önálló életet, 34 éves vagyok, nő, 2 éve költöztem el otthonról. Nagyon jó környéken lakom, nem is kerül túl sokba. El tudom tartani saját magam, lassan 5 éve van bejelentett munkahelyem. Mellette futok, sokat olvasok, és szeretek kirándulni is.

Megismertem az interneten egy 25 éves férfit, akivel még semmi komoly nincs, de 4 hónapja elég sűrűn találkozunk. Azt mondta magáról, hogy régóta nincs senkije. De mivel elég jól néz ki, ezt nehezen tudom elhinni. Persze, lehet igaz.

Bizonyára feltűnt a korkülönbség. És ez is egy elképzelhető akadály a szememben. Mellette szól viszont az, hogyha tapasztalta, hogy nem sikerült gyorsan ágyba vinni, akkor nem marad mellettem 4 hónapot, hanem tovább áll. Tehát nem mondhatom el, hogy nem türelmes. Felnőtt gondolkodású, ami egy 25 éves embertől azért elvárható. Beszélgetünk mindenféléről, sokszor feljött hozzám, de még egy csók erejéig sem próbálkozott. És azon gondolkodtam, lehet, hogy én szúrok el valamit, egészen addig, amíg letesz rólam és maradunk barátok. Vagy máris azok vagyunk?

Nekem kéne mondani neki, hogy a tiszteletkörökön már túl vagyunk / és nekem kell kezdeményezni? Ő érzékeny és szelíd, de semmi esetre sem egy mulya valaki, és nem érzem szükségét, hogy bizonyos alapvető dolgokról felvilágosítsam. De akkor mi lehet a gond?

Hogy őszinte legyek, magától sosem hoz fel semmi intim, netán erotikus témát (néha az a benyomásom, mintha viszolyogna is tőlük, bár prűdnek sem nevezném). Viszont ha én hozom fel a témát, szívesen beszél róla, de elég visszafogottan.

Őt amolyan művészléleknek gondolnám, mert rajzol (elég jól) és verseket ír (szó-szó), és az ilyen típus elég visszafogott az intimitás terén – is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr248733478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása