Szeretem a tanár urat, csak kár, hogy nős

2016. május 31. 07:36 - csajokespasik

„Egy férfi nem szerethet egyszerre két nőt? Egy anyát és egy fiatalabb partnert? Egy fiatal nő nem szerethet házas pasit?” - a tanár úr külsőleg nem nagy durranás, de a szövege és a stílusa lehengerlő. Posztolónkat még mindig ő vonzza, semmint a korabeli srácok, akik az udvarlási fázist kihagyva csak mihamarabb ágyba akarják vinni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP és többiek,

Az én sztorim bonyolult. Persze mindenki azt gondolja a sajátjáról. Ráadásul, lehet, hogy a sztorim nem is ritkaság. Kíváncsi vagyok bármilyen tanácsra és véleményre. Főiskolát végzek, ahol egyszer csak megtalált a nagy szerelem de a kicsit túl-túl sokk verzióban. Nem egy diáktársam, hanem egy nálam idősebb férfi lobbantott lángra. Egy oktató. Ez is sablon, de nem nekem. Legyen elég, hogy nem igazi tanár-diák viszonyról van szó, mert engem nem tanít ő és nem a pénze kell vagy a sikk a barátnők előtt.

Egyszerűen megfogott, ahogy nevetve, kék szemekkel mesélt mindenféle kedves történetet, a szakmai sikereit, a humorérzéke imádni való, nem nagyon tudtam nem beleesni, magával vonzott az egész előadása a büfében, a folyosón, a diák bulikban, ahová egyszer-egyszer lopva benézett. Pedig nem is egy atléta alkat, ezt ő is ismételgeti néha, és jó pár év is közöttünk lebeg, mivel ő ősszel elmúlt 40. A gond inkább az, hogy nős és két aranyos kisgyereke is van.

Tudjátok, egy ideig izgalmas - volt - a kaland, a titkolózás, de most már nem az. Eszembe se jut öngyilkosnak lenni vagy a feleségének szólni, és tudom, hogy lassan én leszek, aki kilép ebből a gyönyörű kétfős utazásból, ami után kérdés, mi vár. Űr? Ráadásul a főiskolához közeli plázában, vicces, hogy sokszor véletlenül is egymásba botlunk. Nagy kérdéseket dob fel ez a feleséges-apás sztori nekem. Egy férfi nem szerethet egyszerre két nőt? Egy anyát és egy fiatalabb partnert? Egy fiatal nő nem szerethet házas pasit? Ez tabu és tilos? Kötelező mindenkinek azonos korú, egyformán öltözött, egyformára fésült szingliktől lángra lobbannia? Be van ez húzva egy exel táblába? Valahol lehet ez a korombeli srácok hibája, mindenki nekifutásból az ágyba akar terelni, ahelyett, hogy bókolna, vagy beszélgetne velem. A szabályok erősebbek az érzelmeknél? Szerintem a szerelemnek pont a galibája és a szép benne: ez az érzés ilyen, úgy tud csodálatos lenni, hogy közben fájdalmas is, lemondásokkal jár. Az igazi szerelem nem mindenben rózsaszín, tetőig mért love sztori, nem egy leadott rendelésre kihozott műanyag menü. És hamar olvad, így vagy úgy. Ezt már biztosan megtanultam a főiskolán huszonévesen. Ez van. Drága a tandíj.

 
Szólj hozzá!
Címkék: család pánik nős

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr968761970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása