A kétgyermekes anyuka nem ereszt

2016. június 14. 07:46 - csajokespasik

A dolog alkalminak indul, de a nő fokozatosan beleszeretett Levélírónkba, aki most nem tud csak úgy kiszállni. Nem vele képzelte el az életét, mert a nőnek gyerekei vannak, plusz egy férje, akivel bár külön él, de akkor is van, és még akad egy kis korkülönbség is. Miként lehet kíméletesen szakítani egy érzékeny asszonnyal?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Blog & Hozzászólók,

28 éves vagyok és összejöttem az internet segítségével egy nálam idősebb nővel. Úgy beszéltük meg, hogy csak laza kapcsolat lesz. Azt mondta, neki is jó így, amúgy sincs sok szabadideje, mert sokat dolgozik, plusz, gyerekei vannak stb. A férjével már rég külön élnek, úgyhogy találkozhatunk.

Ez a kapcsolat köztünk 4 hónapja tart, s én megpendítettem, hogy lassan szeretnék ebből kihátrálni. Ekkor tudtam meg, hogy ő ezt nem fogadja jól. Most előállt azzal, hogy megszokta ezt az egészet. Merthogy ő nem akarja még befejezni. Nem akartam kioktatni, hogy az elején azt mondta, hogy neki is jó így, az alkalmi, vagy lazább kapcsolat.

Nem tudom lezárni, nem engedi. Nem vagyok az a hirtelen kidobós és kapcsolat megszakítós ember, nem akarom megsebezni. Azt mondja, magányos - és érzem a hangján, hogy majdnem sír. Nekem meg nincs szívem csak úgy nem felvenni a telefont amikor hív, vagy nem válaszolni az üzeneteire. Eleinte neki is jó volt az alkalmi felállás, de belém szeretett. A kezdeti álláspont azóta megváltozott részéről. Számítanom kellett volna erre...

Amikor egyszer azt mondtam neki, hogy nem jövök többet, azt írta még aznap este, számomra érthetetlenül, s indokolatlanul: „Neked majdnem mindegy, hogy a nő tiszta szívű-e és tényleg szeret. Ha van diplomája, akkor az a baj, ha nincs akkor az a baj” - nem tudom, ezt honnan vette és mire írta. Nemigen beszéltünk erről.

Tartós kapcsolatot szeretnék, de ővele nem tervezhetek jövőt, hogy miért, lásd fent (2 gyerek, férj stb.). Jó volt, amíg tartott, de le szeretném zárni.

Ő nagyon rendes nő, mindenkin szeretne segíteni. Elmesélte, hogy mindig megtalálják őt a lehúzós férfiak, akik csak kihasználták, és én mekkora felüdülés vagyok neki. Ezért fél tulajdonképpen a tartós elköteleződéstől. Sokan összetörték a szívét, de mindig felállt, és azt ő is belátta, hogy képtelen a tapasztalataiból, csalódásaiból okulni (talán ezért hiszi azt, hogy butának tartom). Mert ő a szívében él, és csak szeretni akar valakit. És a mai világban ez veszélyes ügy.

Szóval, nem tudom, most mi lenne a helyes döntés, hisz még nem voltam ilyen helyzetben. Elmondtam neki amit tudtam, olyan kíméletesen, ahogy tudtam, de attól még nem kevésbé fáj neki. Most még mellette vagyok, de nem lehetek örökké.

B.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr158807880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása