A csaj havonta megtalálja az Igazit

2016. június 16. 07:49 - csajokespasik

Egy érzékeny férfinak érdemes próbálkoznia egy szeszélyes nővel, akinek úgy hullámzik a kedve, mint a jelenlegi időjárás? Levélírónkat korábban már elhagyta az a nő, akiért meg tudott volna halni, és talán innen ered a mazochista vonzódás a megbízhatatlan csajok felé.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy nő, akit már négy éve ismerek, és láthattam az eddigi szeszélyesen alakuló kapcsolatait / balhéit. Most közeledik hozzám, és nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e próbálkoznom vele. A legutóbbi nagyŐjével kb. egy évet töltött, és a szemem előtt jött össze vele. Valahogy drukkoltam is nekik, hogy végre talán lenyugszik. Elvitte őt helyekre, együtt éltek, majd a pasi kiment egy szomszédos országba, a nő követte. Egyszer csak kirakta Facebook-ra, hogy ott marad örökre, itt az emberek kedvesek és megtalálta azt a helyet, ahol le tudja élni az életét.

Aztán egy hét múlva újra feltett egy üzit, amiben már budapesti albérletet keres... Megvallom, nekem ő mindig is tetszett, elég érthetetlen módon, és találkoztunk is párszor barátilag, amely státusz nem jogosított fel, hogy nyíltan rákérdezzek, hogy most mi van. De szerintem már nincsenek együtt.

A korábbi kapcsolataiban is ilyen „szenvedélyes” volt, de hogy kinek a hibájából (nem biztos, hogy az övéből) ment tönkre, azt nem tudhatom, de eddig úgy tűnt, hogy minden hónapban legalább egyszer talált egy nagy Őt. Szóval, van előélete, de kinek nincsen? Ő egyre közelebb kerül a 30-hoz, így azt sejtem, hogy egyre sürgetve van és ha egy kapcsolat nem boldogítja a nőt, egyszer csak felébred, rányitja szemét a külvilágra és elkezd megint eljárkálni. Egyre jobban kezd fájni neki az élet, és az, hogy le van kötve. Minden kapcsolatáról az volt a benyomásom, hogy nagy szerelem, végre megtalálta az igazit és kezdődhet egy másfajta élet a számára (elég bulizós és sokat is tud inni) mégis úgy tűnik, keresi a lehetőségeket, hogy ne kelljen bízni a férfiakban. Most egyelőre innen ezt látom, és remélem tudok majd többről is beszámolni, ha majd közelebb kerülök hozzá, és belátom, tévedtem vele kapcsolatban.

Egyszer mondott egy érdekes dolgot. Azt kérdeztem tőle, hogyha lenne egy pasi, aki eltartja és komolyan, minden szinten beköltözhet az életébe, akkor őt választaná-e? Azt felelte, hogy semmiképpen sem, mert akkor le lenne kötelezve és jobban kiszolgáltatná magát neki, mint egy anyagilag kölcsönösen kiegyensúlyozott kapcsolatban.

És ez sokat elárul róla. Öntudatos és büszke.

Az én előzményeimről pár szót: Én is túl vagyok pár kapcsolaton, koppanáson, lebegésen. Volt olyan lány, akiért meg tudtam volna halni, és mikor elvesztettem, végig magamat okoltam, holott ő tett keresztbe. Próbáltam minden szempontból tökéletes lenni, figyelmes voltam és jó társasága. Meg tudtam nevettetni, de komoly is tudtam lenni, ha problémája volt. Sok gondolatát kitaláltam, és akkor mindig boldog volt, hogy ennyire sikerült ráhangolódnom.

A lényeg, hogy most vele egy újabb csalódást vállalok be, vagy érdemes próbálkoznom? Vagy a puding próbája az evés és ne agyaljak rajta sokat?

Ellentmondásosnak tűnik, hogy pont nekem pont ő kell, de előnyére szól, hogy ismerem. És hiszek benne, hogy esetleg mellettem megváltozhat, de ha mégse így lenne, akkor ez a kapcsolat is csak megerősít, fejleszt és edzi az érzékenységemet. Neki meg tudnám bocsátani a szeszélyességét.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr768813670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása