Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan liánozzanak a férfiak?

2016. június 20. 07:51 - csajokespasik

„A jelenlegi kapcsolatomból gondolkodás nélkül kilépnék, ha találnék olyan nőt, akivel el tudnék képzelni hosszú távon bármit” - a lányoknál teljesen természetes, ha egy kapcsolatból elhódítják őket, egy férfinak sosem gond, ha akit kiszemel, foglalt. Levélírónknak, mint kapcsolatban élő pasinak, eddig ez nem sikerült, mert ahogy megtudják, hogy van barátnője, azonnal elzárkóznak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

32 éves vagyok, és eddig nem volt gondom a csajozással. A külsőm rendben, az anyagiak bőven kielégítenek átlagos igényeket, lakás, kocsi ON :) Jelenleg is van egy barátnőm, akivel pár éve együtt vagyunk, de sajnos annyira nem jó együtt, hogy vele éljem le az életem, gyereket meg főleg nem szeretnék tőle, de annyira nem is rossz, hogy kidobjam. Az okokról nem szeretnék írni, az egy külön történet, összefoglalva 3-4 jó hét után mindig van 1 rossz hét. Akkor bekapcsol, hülyeségeket beszél, agresszív, lekezelő, sok a vita, aztán kikapcsol, és jön a hízelgés, bocsánatkérés.

Ezen kívül nagyjából minden OK. Ez nem nálam van csak. Az előző kapcsolataitól, és a családjától is ugyanezeket a problémákat hallottam. Valami személyiségzavar lesz. Ha találnék jobbat, lépnék. A páromat mikor megismertem, ő is egy lecsengő kapcsolatban élt, és ahogy itt olvastam, a liánozás a megfelelő szakszó, ahogyan eljutott hozzám. A lányoknál teljesen természetes, ha egy kapcsolatból elhódítják őket, egy férfinek sosem gond, ha akit kiszemel, foglalt, de nekem, mint kapcsolatban élő pasinak, eddig semmi sem sikerült. Ahogy megtudja valaki, hogy kapcsolatban vagyok - elmondom, mert őszinte vagyok - azonnal lezárja velem az ismerkedést. Hazudni sem érdemes, ha felmegyünk a lakásomba, egyből lejönne, hogy ott lakik nő is. Telefonálni, csetelni sem tudok mindig, mert nem szeretnék ezért balhékat otthon.

Nem kihasználni akarom őket, keresem az igazit. Nem is a szexre megyek, abból van elég. A jelenlegi kapcsolatomból gondolkodás nélkül kilépnék, ha találnék olyan nőt, akivel el tudnék képzelni hosszú távon bármit.

Elsősorban férfitársaim véleményére lennék kíváncsi, hátha van ötletük, hogyan kell ezt megoldani. A jelenlegi kapcsolatot idő előtt nem szeretném megszakítani, így kényelmes, és tényleg vannak jó időszakok. Hogyan liánozzon egy férfi? Köszönök minden tippet.

 
Szólj hozzá!
Címkék: szex megbánás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr838824032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása