Taszítja a nyelves csók

2016. június 21. 08:10 - csajokespasik

„Személyesen szeretnék ismerkedni, ahol minden azonnal látható és kiderül. De ebben a megyében, ahol én élek, nehezen találni ilyen helyet” – Posztolónk a nyári szabadságát Budapesten kívánja elverni, de nem tudja, hol vannak azok a helyek, ahol szeretni való, kedves lányok felbukkanása várható.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

A problémával szerintem nem vagyok egyedül, de majd meglátjuk... Az a baj, hogy nekem nincs türelmem, gyakran kedvem se, leülni a net elé és kitárulkozó levelezések sorozatába bonyolódni valakivel, aki lehet, hogy nem is olyan, mint ahogy leírja magáról. Nem találom ezt olyan izgalmasnak, mint talán mások. Nehezen ismerkedek valamiért, de biztos bennem van a hiba.

Eddig 3 tartósabb kapcsolatom volt. Mindig igyekeztem kerülni a veszekedéseket, és életemben talán egyszer veszekedtem lánnyal.

Nem vagyok társasági ember, nem nagyon járok el, legfeljebb a barátaimmal néha, nem iszom nagyon, nincs jogsim se. Nem tartom magam olyan típusú nagydumás bevállalós vagánynak, akiket a lányok szeretnek. Akárhogy is nézem, feltehetően velem van a baj. Bár a kapcsolataimban figyelmes voltam és azokat kiegyensúlyozottnak éreztem.

Az alkalmi kapcsolatokat tudatosan nem próbáltam, nem tudok valakivel lefeküdni, ha nem ismerem eléggé, akármilyen vonzó is legyen... ugye, a mai világban ez is komoly hátrány : )

Jelenleg sokat dolgozom, olyan munkahelyen, ami napi szinten sok időt és energiát felemészt. Emiatt még kevesebb szabadidőm van. Életem jelenlegi képlete: meló > ágy > meló. Mellette tanulok is.

Sokat gondolkozom, miben kellene másnak lennem, min változtassak? Januárban ismerkedtem utoljára neten, de amikor a lány megírta, hogy taszítja a nyelves csókolózás, meg még pár ilyen dolgot (nem szereti a hosszú hajú férfiakat), ami viszont meg engem taszított, abbahagytam vele.

Személyesen szeretnék ismerkedni, ahol minden azonnal látható és kiderül. De ebben a megyében, ahol én élek, nehezen találni ilyen helyet. (Lesz pár fesztivál, lehet, hogy akkor bevetem magam.) Fiatal vagyok, jó lenne valaki.

Olyasvalakit keresek, aki viszont tud szeretni, és nincsenek allűrjei. Egyszerű, normális és szerethető, nem fontos, hogy topmodell legyen. Én pont az ilyen tulajdonságok miatt tudnék megszeretni valakit.

Tudom, hogy a fővárosban több a lehetőség és bővebb a felhozatal. Talán a minőség is. Lenne-e értelme a nyári szabim alatt 2 hetet Budapesten eltölteni? Hova érdemes ellátogatni és mire készüljek?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr88827108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása