De jó lehet jó nőnek lenni...

2016. június 23. 07:54 - csajokespasik

„Szingli lányok, ne legyetek szinglik többé, hanem szelídítsetek magatoknak egy-egy férfit, higgyétek el, ők rátok várnak!” - A nők mindent bevetnek a férfiakért. Hajfestés, smink, vadító ruha, esetleg olvasni is megtanulnak, csakhogy a férfit becserkésszék. Aztán ha megvan a férfi, elkérik tőle a szerelmet. Szinglik és múzsák.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A szép nőknek jó dolguk van. Milyen könnyű nekik! Elég, ha szépek, jó az alakjuk, a férfiak többsége a nagy mellekre bukik. Nem kell, hogy okosak legyenek. Náluk nincs szükség kisugárzásra, amivel a férfi szívét rabul ejtik. Nem kell, hogy pénze legyen. A szép nők ruházása, egyéb kényeztetése öröm a férfiaknak. Míg egy átlagos csaj vegyen meg magának mindent, ami kell. Ővelük imádnak megjelenni a férfiak, mert eldicsekedhetnek, milyen gyönyörű is az ő nőjük, a másik pasinak biztos nincs ilyen. Utánuk teper minden férfi, ők mindent megkapnak. Pénzt. Mindenre, amit csak ki tudnak találni. Olyan kocsikat, hogy szédítő.

A szépség maradandó. Az igazán szép nő öregasszonynak is szép. És gazdag maradhat öreg napjaira is.

Szingli (szép) lányok: így nem lenne szabad a lányoknak élniük. A lányokhoz fiú való. Nem lenne szabad egyedül lenniük, mert akkor elkezdenek férfi módra élni és gondolkodni. Mivel dolgoznak, egyedül kell beosztaniuk a pénzt, egyedül kell a napjaikat egyengetni, mindig csak magukra hagyatkozva. Egy nő azért ne éljen egyedül, mert nő. Valaki kell, aki óvja őt, aki meghallgatja őt és elmagyarázza, miért is ért vele egyet egy dologban és miért is nincs igaza a nőnek egy másik dologban. Aki úgy teszi ezt, hogy a nő megérti, hol is van a helye az életben. Aki várja munka után, aki hazajön hozzá és este együtt lehetnének. És aki nem megy el másik lakásba haza a szerelmeskedés után, hanem vele marad reggelig és mindig. Aki mellett egy nő hölgy lehet. Igazán hölgy. Szingli lányok, ne legyetek szinglik többé, hanem szelídítsetek magatoknak egy-egy férfit, higgyétek el, ők rátok várnak! Bárhogyan ficánkolnak is, mutassátok meg a férfiaknak, hogy ők férfiak csak hölgyek által lehetnek!

A művésznők: ők is nagyon varázslatos nők, tudnak olyan dolgokat, amit egy átlag nő nem. Táncosok, színészek, festők, divattervezők, hajakkal, kozmetikával művészkedők. Verseket írnak, énekesek, sztárok. Szépek, okosak … és nagyon aljasok tudnak lenni. Akkor rossz egy művésznő, ha a művészetét nagyon beleengedi a magánéletébe. Kell, hogy legyen neki olyan időszaka, amikor pihen és erőt gyűjt a művészetének gyakorlására. Aztán adjon időt magának az alkotásra. A művésznők általában művészekkel szeretnek lenni, mert más nemigen érti meg őket. Az ő lelkük finom rezdüléseit egy átlagos férfi nem is érzi, értékelni sem tudja. De kivételek mindig vannak és lesznek is. Ha nagy a szerelem, az mindent megold.

A múzsák: A legszebb dolgok egyike, ha egy nő nagyszerű dolgokra inspirálja a szeretett férfit. Olyan hátteret, nyugalmat, ha kell, csendet tud teremteni, – talán csak azzal, hogy ott lakik a férfival egy lakásban –, hogy az a férfi teljes életet élhessen. Olyan életet, amelyből nagy dolgok születhetnek. Nagyszerű üzleti ötletek valósulhatnak meg, vagy ha zenész, jó dalokat ír - csupán a nő jelenlétének örömétől. Sokszor csak a nő létének érzete is elég a művész férfiak megihletéséhez. Ilyen kevéstől is boldog lehet valaki. Hát még a hangja és az illata mit jelenthet a férfinak… Örülhet a szerencséjének az a nő, ha valaki a múzsájának tekinti őt.

Gyakran az életük fele telik el a kereséssel, és nem mindig teljes siker a vége. Néha olyan férfihoz mennek hozzá, vagy élnek együtt, akiről kiderül egy idő múlva, sok csúnya veszekedés után, hogy nem hozzájuk valók. Ilyenkor vagy eltűrik a nők a rossz helyzetet az emlékek és gyerekek miatt, vagy elindulnak új férfit keresni maguknak.

A nők mindent bevetnek a férfiakért. Hajfestés, smink, vadító ruha, esetleg olvasni is megtanulnak, csakhogy a férfit becserkésszék és elhitessék vele, ő választotta őket magának. Aztán ha megvan a férfi, elkérik tőle a szerelmet. Felébresztik a szerelmét. Megpróbálják fenntartani sokáig ezt a szép érzelmet. Mindenhogy.

Sok nő nem mer nő lenni. Ha elfeledkezik arról, hogyan kell nőnek lenni, mihez kell érteni nőként, nem lesz többet szerelem. Mert a férfiak nem tudnak megszerelmesedni, ha nem lesz kibe. Kell tudni az összes praktikát, titkot, érezni kell a női lét varázsát. Meg kell tanulni elérni, hogy tetszetős legyen. Meg kell tanulni társalogni, mint a régi időkben ezt tanították az úri kisasszonyoknak. Ma már senki nem ismeri az etikettet, mert már nincs ilyenre szükség. Tényleg? Szerintem elférne és akkor kicsit rendben lennének a dolgok. Az asszonyok ismernék a helyüket. Mert most a nők a fene nagy szingliségtől kicsit elvesztek. Egyedül akarnak gyereket nevelni, pedig az férfi nélkül nem való. A gyereknek apa is kell. Ha nem is mindig a biológiai apja, de egy, az anyát igazán szerető férfi útmutatása kell a gyereknek, példaként.

Hiszem, ha rendet teszünk saját kis világunkban, akkor a nagyvilágban is valamennyire rend lehet.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr298833848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása