Még mindig az exemet szeretem

2016. június 24. 07:23 - csajokespasik

Továbbra is mítosz, hogy a volt párunkkal barátok maradhatunk. Levélírónk már mással van együtt, de nemrégiben rájött, hogy még mindig a volt párját szereti. A jelenlegi pasi tud arról, hogy ők ketten találkozgatnak, épp ezért kényes a helyzet, hiszen azt nem sejti, hogy a barátnő milyen érzelmeket táplál az ex iránt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Majdnem 1 éve vagyok együtt egy férfival, akivel jól kijövök, viszont nem vagyok szerelmes belé. A hetekben tisztázódott bennem, hogy még mindig az előző páromat szeretem. Szerintem elkövettük azt a hibát, hogy a szétválásunk után megpróbálkoztunk barátok maradni. De amikor egy-egy találkozónk után hazamegyek, összeszorul a szívem, hogy vele már nem leszünk egy pár sosem. A jelenlegi barátom szerelmes belém. Mindig elmondom neki, hogy mit csinálok, kivel találkozom. Szóval képben van, hogy az exemmel néha összefutok.

Megbízik bennem, nem féltékeny, éppen ezért nem tisztességes részemről, hogy visszaélek a bizalmával.

Eleinte csak úgy voltam vele, hogy szeretem az exem társaságát, még senkivel sem tudtam olyan mélyen megbeszélni dolgokat, mint vele. Természetesen semmi nem történt köztünk, de a megjelent érzelmeim is éppen elég elhallgatni való. Felhív és megkérdezi, hova mennék szívesen, meséli, hogy neki még mindig nincs senkije, és csak a társaságom hiányzik. Amikor együtt vagyunk, nem próbálkozik, tudja, hogy van más. Tényleg csak barátként áll hozzám.

Szakítani egyelőre nem tudok olyan könnyen, mert az úgy jönne a páromnak a semmiből, hogy én lennék a minden rossznak okozója. Nem tudom, mit tegyek, mert ilyen helyzetben még sosem voltam.

Az lenne a tisztességes lépés, ha soha többé nem találkoznék a volt párommal, semmilyen szinten? Vagy inkább egyedül kellene lennem? Mert egyik férfit sem érdemlem. Egyiket sem akarom megbántani, mert semmi rosszat nem tettek.

Időből nincsen végtelen mennyiség, ezért kell döntenem mihamarabb.

Sokat csalódtam előző kapcsolataim során, pont ezért is próbálok mindig őszinte lenni és nem önzőségi alapon döntéseket hozni. Arra törekszem, hogy ne én játsszam a gonosz szerepét és még utána is képes legyek tükörbe nézni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr628836294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása