Kell nekem a haverom ex-nője?

2016. június 29. 07:29 - csajokespasik

A lány gyakran hangoztatja, hogy ő milyen rendes, igényes és más, mint a többi nő, csak éppen azt felejti el megemlíteni az új lovagnak, hogy előtte a legjobb haverjával járt. Emiatt bizalmi hátránnyal indulhat a dolog, már csak azért is, mert a lány szerint nem lényeges a múlt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Arról a lányról, akivel találkozgatok egy ideje, tudom, hogy egy közeli barátommal is járt, közvetlenül előttem. Ő nem tudja, hogy tudom, és egyelőre magától sem mondja, ami szintén nem jó pont. Pedig nagyon jól tudja, hogy ismerjük egymást. Az említett haverommal heti rendszerességgel találkozunk, és gyakran szóba kerül ez a lány is, mivel tudja, hogy össze szeretnék jönni vele. Úgy látom, jobb ha nem kérdezek részleteket, pl. meddig jártak és miért szakítottak, mert ez valahogy indiszkrét, a lány felé is, meg a haverom felé nézve is.

Ha kikérdezem, akkor még a barátságunkat is kockára tehetem. Az elején nem zavart, hogy ők jártak, de minél többet forgatom magamban, annál inkább úgy vagyok a dologgal, hogy mégse vele kéne összejönni. A barátom lazán úgy fogalmazott, hogy az evolúció része, amikor a nő még fiatal és válogathat, hímről hímre száll, és a hormonok döntenek, nem pedig a múltja és a korábbi partnerek – és ettől kicsit csökkent a szememben, mert ezek alapján úgy tűnt, nem is szerette, csak összefeküdt vele. És ha a lány ennyire lazán veszi...

Részben a saját hibámból nem haladnak köztünk gyorsabban a dolgok, pont emiatt a bizalmi dolog miatt, de ha lesz is valami, a lány eleve hátránnyal indul nálam, már csak azért is, mert szerinte nem lényeges, hogy pont az előző barátja az én haverom – legalábbis a hallgatásából ez jön le. Pedig nem elhanyagolható részlet. Ez nem egy megbízható háttér, ráadásul ő el van ragadtatva a saját értékeitől, gyakran megemlíti, hogy ő milyen hűséges, rendes, igényes és más, mint a többi nő. Szóval, főnyereménynek tünteti föl magát előttem, amit érezhetően azért tesz, mert be akar vágódni nálam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr288853568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása