A nőknek csak a konyhám tetszik

2016. július 15. 07:33 - csajokespasik

„Volt egy fiatal lány. Elmondta, hogy azért szeret szép autókban ülni, hogy megnézzék. Ugyanezen okból szeret kihívóan öltözni” - egy másik jelöltnek pedig meggyőződése, hogy azt hívják szerelemnek, ha a pasi háromóránként felhívja és sajátjaként kezeli a nő adósságát. Levélírónk arról panaszkodik, hogy a nők csak a fullos konyhája iránt érdeklődnek, és ott sem maradnak túl sokáig.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez a sztori életem azon szakaszából származik, amikor még nem tudtam, melyik nőt mire lehet használni. Jobban néztem ki, mint most, a pocakom sem létezett még, ellenben tapasztalatlan és naiv voltam, ami a nőket illeti. Összejöttem egy lánnyal, egyidősek voltunk. Szüleim adtak egy kis pénzt az induláshoz, vásároltunk egy kocsit. Mindenünk megvolt, szép lakás, házimozirendszer, szuper konyha, minden ami kell a kényelmes élethez. Aztán ő panaszkodni kezdett, hogy valamit kezdeni kell az életével, mert a részmunkaidős állásából származó jövedelmével nem érzi magát egyenrangúnak velem.

De miért kéne neki? Megnyugtattam, hogy én sem keresek olyan haj de jól, mint tudja, és ahogy élünk, a körülmények, részben a szüleim érdeme. Mit akar még az élettől? Mert folyton csak nagy vonalakban beszélt róla, de se terve, se komolyabb érdeklődése nem volt semmilyen irányban, én meg nem is firtattam. Segíteni nem tudtam elgondolásait. Szerintem csak unatkozott (a filmekben ilyenkor szokott a magát elhanyagolva érző asszonyka érdeklődni a medencetakarító meg a teniszedző iránt : D )

A kapcsolatunk másfél éven át tartott, majd azt mondta, el akar költözni tőlem. Amikor megkérdeztem, miért, azt mondta, ki akar menni külföldre – holott erről a tervéről én is csak ott és akkor értesültem, nem korábban, gondolom akkor rögtönözte. Hogy miként függ össze az azonnali elköltözéssel tőlem, azt csak ő tudja. Tőlem is mehetne külföldre, úgy, hogy azért a nagyobb cuccai maradjanak. Mindegy. Aznap este olyan szenvedéllyel szeretkeztünk, mintha az az aktus lett volna az utolsó – és az is volt. Aztán lelépett tőlem és soha többet nem hallottam róla. Neki ennyi volt. Nem keresett, nem hívott, semmi, nuku, vége lett. Egyedül maradtam.

A szüleim előtt kicsit szépítettem a dolgot, mert kedvelték őt, és azt a mesét adtam be nekik, amit ő akart nekem: hogy külföldre ment, kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és ő is nagyon sajnálja, hogy emiatt vége.

Ismerkedtem utána, voltak is rövidebb, komolytalan kapcsolataim. Volt egy fiatal lány. Elmondta, hogy azért szeret szép autókban ülni, hogy megnézzék. Ugyanezen okból szeret kihívóan öltözni. De miért fontos neki, h. megnézzék? Ja, önigazolás... Tudta, hogy nem szeretem, amikor becézi a nevemet, és ő direkt ezt a formát használta. És még sok minden miatt nem lett tartós a dolog.

Egy másik hölgynek meggyőződése volt, hogy az a szerelem, ha a barátja háromóránként hívja fel őt, és minden nap ír, amikor pont nincs vele... mert szerinte ez szerelem, ez törődés, ez aggódás, ez így is normális. Á, nem birtoklás. És hát én nem voltam ilyen. Utálok sms-t írni meg fb.-os üzitket. A második találkozónk első 10 percében arról számolt be, hogy mennyi adóssága van, ami megoldhatatlannak tűnik. Miért gondolta, hogy ezt imponáló bedobni? Ja, és majd heti egy tali lesz, érjem be ennyivel. Én meg még arról a heti 1 taliról is lemondtam.

Azóta - és ez ma is így van sajnos – a nők addig nem érdeklődnek komolyabban, amíg fel nem hozom őket, és nem látják a lakást, aztán a fullos konyhában finomakat főznek nekem, de maradni nem maradnak túl sokáig. Néha legalább kedvezményekben is részesülök. Örülök, hogy segíthettem...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr778890694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása