A szabadnapjait nem rám szánja

2016. július 29. 07:38 - csajokespasik

„Megtehetném, hogy teszt képen hanyagolom kicsit, de érzem, hogy ezzel nem sokra mennék az esetében” - a barátnő-jelölt kicsit szeszélyes és szétszórt, nem tudja eldönteni, hogy akar-e új kapcsolatot, vagy sem. Levélírónkat az érdekelné, miként tudná meggyőzni a csajt, hogy ő a legjobb választás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Több hónapja ismerkedem egy lánnyal. Én 26 vagyok, ő 24. Szeretnék vele összejönni, sok közös témát is találtunk, de ő nem tud egyértelmű választ adni arra, hogy mit is szeretne. Azt mondja, idő kell neki. Csak nem tudom, mire? Eddig csak pár csók volt, de több még nem történt köztünk. Egy-egy találkozóra alig lehet rábeszélni. Amikor hívom, megkérdezi, hogy miért akarok vele találkozni? Erre most sok mindent lehet mondani: mert látni akarlak. Mert szeretek veled lenni. Mert érdekel egy mozifilm, amit csak veled lenne jó megnézni... Korábban kocsival elvittem a munkahelyére, de már erre sem tart igényt.

Fárasztó a munkája, de néha szerintem rájátszik, hogy ennyire elfoglalt. A szabadnapjait meg nem mindig hajlandó velem tölteni, inkább a barátnőire szánja. Ráadásul mindig azt mondja, hogy van ott egy csaj, akit nagyon gyűlöl. És most együtt mennek nyaralni jövőhéten, csoportosan. Az mellékes, hogy engem nem hívott, de azért beszámolt nekem róla... Erről még annyit, hogy akit én nem bírok, azzal nem hogy találkozni nem akarok, de nyaralni menni biztosan, nem tudom, hogy vagytok ezzel, én nem akarnám közben látni, ha egyszer nem kedvelem.

Múltkor megbeszéltük, hogy amikor szabadnapos lesz, találkozunk. De azt mondta, nincs kedve semmihez. Nem akar menni sehova, nem akar semmit. Viszont amikor velem van, látom, hogy jól érzi magát. Ezért nem értem néha. Ugyanakkor azt is érzem, hogy folyton hülyét csinál belőlem (vagy persze én magamból). Amikor megbeszéltünk valamit, mindig megkérdeztem őt, hogy érdekli-e? Ha nem, akkor engem sem érdekel. Olyan is volt, hogy azt mondta, „tudom, hogy téged érdekel, és menj egyedül” - de ez is egy lerázás, mintha csak engem érdekelne a dolog. Ezekkel az ingadozásokkal néha leterheli az idegeimet. Legutóbb kicsit lecsesztem és azóta valamennyire visszavett.

Kérdésem: - Nem tudja eldönteni, hogy akar-e új kapcsolatot, vagy sem? (ha így áll a dolog, én mit tudok csinálni?)

Megtehetném, hogy teszt képen hanyagolom kicsit, de érzem, hogy ezzel nem sokra mennék az esetében.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr398921100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása