Meleg, vagy nem meleg?

2016. augusztus 11. 07:44 - csajokespasik

„Nőkről, barátnőkről egy szót sem beszélt, pedig ez többször is szóba került a többiek részéről” - érezhető a vonzalom, a pasi mégse csinál semmit. Az első találkozó óta se egy hívás, se egy sms. Levélírónk úgy véli, hogy 32 éves fejjel azért már csak elvárható némi határozottság, hiába magányos típus valaki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez egy elég érthetetlen dolog lesz, legalábbis kívülállóknak, még magamnak sem tiszta az egész. 4 éve ismerek egy 32 éves férfit a netről. Sosem találkoztunk azelőtt. Mígnem pár hete sikerült. Az első randi nem is volt konkrét értelemben vett randi, mert nem olyan minőségben találkoztunk, hanem egy olyan közös téma miatt, ami 4 évvel ezelőtt összehozott minket. Nem is voltunk kettesben, ő hozott egy barátot, és én még kettőt. Így már nem is lehet randijellegű. Az első alkalommal, amikor bizalmasabbra fordult a beszélgetés, pár sör után elmondta, hogy 3 éve költözött el, most egyedül él Kispesten.

És most jön a bonyolult rész. Valahányszor ránéztem, néha úgy éreztem, mintha megcsapott volna az áram... Szerintem ugyanígy érezte ő is. És az a legijesztőbb, hogy nem csak pár közös témánk volt, de szinte mindenben egyetértettünk, a politikától kezdve a gasztronómiáig. Teljesen le voltam tőle sokkolva. Gyakran felejtette rajtam a tekintetét is. Tehát minden jel kedvező volt...

Elmondta, hogy szeret egyedül lenni, egyedül is Szilveszterezett tavaly, a szülinapját is egyedül töltötte, ritkán jár el valahova, csak úgy beülni, ez is egy kivételes alkalom - én erőltettem amúgy némi győzködéssel. Azért érdekes ez, mert nagyon jól néz ki, nem értem ezt a zárkózott viselkedést. Nincs oka rá.

Ez az egyetlen pont, amiben különbözünk, merthogy nekem szükségem van rá, legalább csak a tudatra, hogy nem vagyok egyedül. Elmondta, hogy ő nem közösségi ember. Befelé forduló, ezt ő ki is mondta. És sokszor választja az otthon maradást. Amikor mégis társaságra vágyik, olyan emberekkel van együtt, akiket régóta ismer és megbízik bennük. Tehát mégis van valami, amiben különbözünk, mert én nem vagyok ennyire zárkózott.

Nőkről, barátnőkről egy szót sem beszélt, pedig ez többször is szóba került a többiek részéről. Tehát van köztünk egy érezhető és erős vonzalom: mégse csinál semmit. Mert azóta se egy hívás, se sms, vagy bármi más... mintha soha nem is találkoztunk volna. 32 éves fejjel azért már csak elvárható némi határozottság, ha valakit akar. Vagy csak bátortalan? Őszintén szólva az is megfordult a fejemben, hogy aszexuális, esetleg meleg, de a pillantásai engem meggyőztek arról, hogy nem valószínű... meg a mellettünk elhaladó nőket is szépen megnézte - persze ez nem jelent semmit, mert én is megnézem őket, noha más miatt.

Nekem kéne most felhívni őt? Bénázik csak? Vagy várja, hogy én jelentkezzem? Most hogy tudom, milyen zárkózott, ez elképzelhető.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr559911130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása