Volt pasival lefeküdni tilos

2016. augusztus 31. 07:39 - csajokespasik

„A legfontosabb, amit tanácsolhatok, lányok, ha a pasitok elhagy, szakítsatok meg vele minden kapcsolatot” - mert egy szakítás után a kémia nem mindig múlik el, és ha a két fél utána is jóban marad, van, hogy évekig összejárnak szexelni. Mert a férfi férfiból van, és elég egy unalmas vasárnap délután, néhány telefonhívás és már megy is a „nosztalgiázás”.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Rendszeres olvasója vagyok a blognak, és van egy komoly probléma, ami nem igazán vetődik fel az oldalon, viszont rengeteg ismerkedés méregfoga. Jó egzisztenciával rendelkező, a harmincas éveiben járó férfi vagyok, a csajozással hosszú ideje nincsen gondom. Imádom a nőket és ők is imádnak engem. Több mint fél évig rágódtam, míg végül megszületett bennem a döntés, hogy megírjam a most következő sorokat, amivel hosszútávon lehet, hogy nem járok jól, de úgy érzem tartozom ennyivel.

Elsődleges célom az, hogy minél több nőhöz eljusson az írásom, és felnyissam a szemüket, hogy amilyen játékban benne vannak, az egy hatalmas zsákutca. A rendszeresen ismétlődő történet a következő:

Megismerek egy csodálatos lányt, akivel kialakul egy kapcsolat. Félévtől akár 2 évig is terjedhet ez az időszak, miután rájövök, hogy nem ő lesz gyermekeim anyja, mert egyszerűen nem illünk össze. A testi vonzalom kevés ahhoz, hogy egy életre szóló kapcsolatot építsünk. És itt kezdődik a probléma, a játék, amit nem csak én, hanem jó néhány férfitársam is bejátszik. Békében, szeretetben történő elválás a másiktól, aki ráadásul ilyenkor még komoly érzelmeket is ápol a férfi iránt. A gond az, hogy a kémia nem múlik el, a két fél ilyenkor jóban marad, a férfi pedig férfiból van, és van, hogy évekig összejárnak szexelni. Egy unalmas vasárnap délután, csak néhány telefonhívás és már valakivel megy is a nosztalgiázás. Nekünk pasiknak ez megy, tudunk nyitni más ember felé így is, de a nőknek ez lehet egy évekig tartó rémálom kezdete.

A legfontosabb, amit tanácsolhatok, lányok, ha a pasitok elhagy, szakítsatok meg vele minden kapcsolatot, bármennyire is szeretitek, bármennyire is jó a viszonyotok, mert nagyon sokára fogjátok tudni csak elengedni. Találkozni, lefeküdni pedig tilos ex-el, bármennyire is jó volt a szex, és úgy érzitek, túl vagytok már rajta érzelmileg.

üdv, Alex

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5111664514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása