Már új nője van, mégis nekem írogat

2016. szeptember 16. 07:42 - csajokespasik

„Amíg én nem említettem, hogy szép az új nője, addig nem is hozta szóba, hogy van más nő, utána meg napi téma volt a leveleiben” - a pasi kirakja a csaját, és hamar kerít is magának másikat. Igen ám, csakhogy napi szintű levelezést tol az ex nővel, aki nem tudja eldönteni, hogy most reményeket keltenek benne, vagy a pasi csak dumálni akar valakivel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

28 éves nő vagyok, és fél éve szétmentünk a párommal. Ő akarta, nem én, és azt az indokot kaptam, hogy az együttlétünkből hiányzik már a hevesség, és nem érzi azt a vágyat, amikor rám néz. Erről a problémájáról csak akkor értesültem, amikor mondta. Magyarán, már nem indul be tőlem, már nem tudom kihozni belőle a szenvedélyt. Ő ezt ennyire nyugodtan felvázolta. Azelőtt nem veszekedtünk, jól éltünk, nem tudom, mibe fáradt bele, amit mondott, azt nem hiszem el. Miért? Már van másik nője, talán már velem egy időben is megvolt, talán ő volt a szakítás valódi oka, nem az én „hidegségem” - mégis, napi szinten írogat nekem.

Először annyit mondott, hogy egyedül akar lenni, de aztán a közösségin láttam, hogy kivel is akar egyedül lenni... Korábban még mondtam neki, hogy hozzuk helyre, de ő nem hezitált. Korábban már volt több ilyen, hogy szétmentünk, pár hétre, de aztán kibékültünk.

Van nála pár cuccom, amiket még mindig nem hoztam el. És folyton mondja, hogy menjek érte ekkor és ekkor, vagy elhozza nekem. De egyik megoldásra sem visz rá a lélek. Amíg én nem említettem, hogy szép az új nője, addig nem is hozta szóba, hogy van más nő, utána meg napi téma volt a leveleiben. Minek írogat le nekem olyanokat, hogy a nőjével miket csinált és miket kifogásol rajta? És csak írásban jön ez, telefonon egyáltalán nem beszélünk.

Ezek alapján a levelek alapján azt látom, hogy megbánta, hogy szakítottunk, mert az új lány nem vált be, nem teljesítette az elvárásait, persze, lakva ismerni meg a másikat...

Olyanokat ír, hogy a tenyerén hordozza a nőjét, de nem becsüli úgy, mint régebben én... persze, azt nem írtam neki, hogy én sosem éreztem, hogy a tenyerén hordozott volna. Még mindig szeretem valahol és őszintén megvallva, még él bennem egy remény, hogy minden visszaállhat még a régibe, persze ezek után hülyeség lenne újrakezdeni, ebben mások is megerősítettek.

Szakítsak meg vele minden kapcsolatot és zárjam le, vagy várjak? Miért nem hagyja, hogy elfelejtsem?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7911711537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása