Szeret vitázni, de legalább jó az ágyban

2016. október 12. 07:46 - csajokespasik

„Felrótta nekem, hogy azért beszélek így, mert nekem csak fiú barátaim vannak, és amikor mi beszélgetünk, azt jobb nőnek nem is hallani” - Levélírónk valahogy azt érzi, hogy a jelenlegi csaja életében nincsenek nagy problémák, de nagyon szeretné, ha lennének, mert akkor fontosnak érezné végre magát. Sokszor kötekedik ok nélkül és szereti, ha olyan veszekedésekbe bonyolódhat, amiket ő provokál ki. Egy ilyen nőnek nehéz örömet szerezni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A véleményekre lennék kíváncsi az alábbi nőről:

Két hónapja találkozgatunk. Ismerősök vagyunk FB-n, de megkért, hogy soha ne szóljak hozzá és ne like-oljak. Hm? Oké. Ha ez kell. Nem esik nehezemre. Ez a rész nem is érdekel, eddig talán össz-vissz ha háromszor mentem rá az oldalára, és annyi feltűnt, hogy érdektelen semmiségeket rak ki, nem értettem, miért szabta a feltételét.

Egyik alkalommal amikor találkozunk, beszélgetni kezdünk, és már nem tudom, miként kanyarodtunk oda, de ő felháborodott, amikor azt mondtam, hogy valószínűleg a pasik, akikkel próbálkozott korábban, nem a lelke szépségéért akartak vele találkozni. Aztán azzal próbáltam menteni a menthetőt, hogy ezt igazából nagy általánosságban értettem a férfi-nő kapcsolatra.

De onnantól végig ezen puffogott. Felrótta nekem, hogy azért beszélek így, mert nekem csak fiú barátaim vannak, és amikor mi beszélgetünk, azt jobb nőnek nem is hallani. Hogy olyan szűrőket képzelünk el, hogy milyen a melle, a dereka, milyen legyen a feneke a csajnak. Csak fitness modelleket rakunk össze. Nem hitte el, amikor elmondtam neki, hogy lehet, meglepi, de soha nem beszélünk nőkről állandó téma szerűen, pláne nem úgy, mint a hentesnél, ahogy ő képzeli. Erre azt feleli, hogy most nyilván azt mondom, amit hallani szeretne. Csak én nem vagyok olyan, ha tényleg úgy lenne, ahogy képzeli, bólintottam volna.

Ő elégedett magával, van is rá oka, jól öltözködik, szép arc, jó alak. Bár szerintem kicsit frusztrált és feszült. Ritkán látni nevetni. Irtó keveset tudok róla.

Egyszer vettem neki csak úgy egy plüss figurát. „Ezzel mit akarsz?” - kérdezte. Nem tudtam értelmesebbet mondani, mert erre a reakcióra nem számítottam, azt feleltem, hogy ajándék, csak úgy. Nézegette, majd beletömte a táskájába. Még aznap a metróban történt – fontos megjegyezni, hogy nappal, tehát nem ritkultak a járatok - a mozgólépcsőn állunk, amikor hallja, hogy jön a metró, de azt nem, hogy melyik irányból és jó-e az nekünk egyáltalán, majd mintha az élete múlna rajta, elkezd rohanni lefele (elegáns kabátban) indokolatlanul, hogy elérje, és engem is rángatott, hogy fussunk, de leállítottam, hogy nem futok, három perc múlva jön a következő és k*rvára nem időre megyünk. Na, ebből megint 10 perc puffogás lett, hogy be vagyok lassulva és egy férfitől nem ezt várná.

Egyszer azzal jött, hogy találkozott ma valakivel, akivel nagyon nem akart, mert korábban nagyon nyomult rá. Annyira, hogy az az időszak igen nehéz volt az életében. És épp hogy teljesen lekopott, máris összefut vele. Aztán tőlem várt valami választ, vagy vigaszt, vagy fogalmam sincs mit, mert én csak álltam és vártam a befejezést, vagy hogy szóljon, hogy befejezte, és most én jövök. Már nem tudom, mit feleltem, de nem hülyeséget, mert az arca most is előttem van, hogy megfelelt, amit mondtam, és utólag büszke is voltam magamra. Megtanultam kezelni őt. De még ma is képes összezavarni.

Hogy az ágyban mi a helyzet, arról nem írok, úriember nem tesz ilyet, elég annyi, hogy részemről nincs panasz.

Valahogy azt érzem, hogy úgy az életben nincs sok problémája, de nagyon szeretné, ha lenne, mert nem érzi, hogy élne valódi problémák nélkül. Amennyire tudom, kiegyensúlyozott családi háttér, mindenben gondoskodó szülők stb. Sokszor kötekedik és szereti, ha olyan veszekedésekbe merülhet, amit ő indukál. Pedig én nagyon békeszerető vagyok. Szóval, nem értem, mitől ilyen.

 
Szólj hozzá!
Címkék: vita csaj pszicho

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1911797879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása