Szex után is ott lóg a társkeresőn

2016. november 30. 07:55 - csajokespasik

„Szörnyen féltékeny vagyok, sokszor kiabálok is, ha mérges vagyok. Miért használok olyan jelzőket rá, amik bántóak? Nálam ez biztos betegség” - a pasi többször is próbára teszi a nőt, akiben bizonyos előzmények miatt képtelen megbízni. A barátnő végig elbukik a sorozatos vizsgákon, mert nagyon ügyetlenül tud hazudni és rosszul leplezi a praktikáit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy netes társkeresőn ismertük meg egymást, közel az 50-hez mindketten. Én elvált, ő rég egyedül – leszámítva a társkeresős eseteket. Nevezzük Zsófinak. Határozott, rutinos kezdeményező volt. Az első találkozón megtetszett, de ez nem volt kölcsönös. Ekkor én is tettem még pár kanyart, de ő tetszett. El is meséltem és baráti kapcsolatból kimozdította a történetet. Szex, kapcsolat lett. Több kapcsolata volt, de mindig őt hagyták el. Egy kisvárosban lakott, egy órára Budapesttől – így utólag, még szerencse, hogy ott nem ismernek.

Kezdő voltam ebben a műfajban, de tudtam, hogy nézzek utána, ha valami nem tetszik. Volt is pár jel. Észrevettem, hogy az együttlétek után még ott lógott a társkeresőn.  Szóltam, valamelyest javult a helyzet. Megkértem egy ismerőst, kezdjen ő is vele. Leveleztek. Mikor el kellett utaznom pár napra, randit is kért tőle – kapott is. Persze az ismerősöm nem ment el. A fejéhez vágtam, összevesztünk.  Mikor hazajöttem, azt kérdezte, kibékülök-e vele. Belementem. Elmesélte, hogy egy kapcsolatban élő fiú ismerőse volt nála tegnap este borozni, csak úgy éjfélig. Elhittem, hogy ilyen laza, de rajta tartom a szemem. A társkeresőről is lejött – tényleg.

Pár hét nyugalom. Később kiderült, hogy ez nem tartott nála sokáig. Ha valahova megyünk, sokszor kell mosdóba menni. A wc-ben otthon is gyakran kopog az sms. Roppant zavaró…

Annál a cégnél volt egy munkám, ahol egy korábbi érdekes netes pasija dolgozott. Ha már ott járok, kérdeztem, ki az? A válasz érdekes volt: már nem dolgozik ott.

Ezt honnan tudod, ha csak egyszer találkoztatok?   

Megint gyűltek furcsa jelek… egyik alkalommal - mert mondta, később jön csak moziba (az oka furcsa volt) - utána néztem. Egy másik fiúbarátjához ment röpke órára, amikor annak párja nem volt otthon. 20+ éves barátság – de én fél év után sem ismertem. Egy hét mosolyszünet. Ilyen többször előfordult, persze csak a gyerekre szokott vigyázni. El is hinném, ha nem lenne titok. 

Egy estén szóba került, hogy egy férfi kollégával volt találkozója nemrég. Kérdeztem, miért? - Csak egy kolléga. Persze kiderült, nem most, csak egy éve volt kolléga. Ritkán jár erre, de akkor szól. Névnapon felköszöntik egymást. De miért? "Mert a férfi párja talán szerez nekem másik állást" – de nem is ilyen munkát akarsz, nem baj? 

Egyszer hamarabb jöttem, telefonálás nélkül. Kedvenc 37 éves unokaöccse volt nála, aki családi társaságban is odabújik hozzá. A kapunyitó kódot ismertem, de piszok hangos a lakásban. Felmegyek a lépcsőn, de még eltelt pár perc, mire az ajtó kinyílt. Fényképet jött mutatni, de a laptop lemerült, kábelt nem hozott hozzá. A fiú zavarban volt, és amikor a szülés előtt álló párja telefonált, el is sietett, pedig Zsófi marasztalta, rám neheztelt és udvariatlan volt. Este a szex sem ment neki úgy.

Ennyire féltékeny vagyok? Tegyünk egy próbát: Nyaralni készültünk, írtam egy levelet egy volt pasija nevében (aki születés / névnapon e-mailben felköszönti), hogy jöjjön el velem egy rendezvényre... Válasz: „nagyon szívesen, csak most nyaralni megyek, de utána persze. Egyébként mi újság: elváltál, rendeződött az életed, stb…?” - Persze nekem erről nem mesélt, a levelezésről sem.

Először lemondtam a nyaralást indok nélkül, de pár hét múlva meggondoltam.  A nyaralás jó volt, de utána elmondtam mi a gond és kirúgtam.  Szörnyen féltékeny vagyok, sokszor kiabálok is, ha mérges vagyok. Miért használok olyan jelzőket rá, amik bántóak? Nálam ez biztos betegség.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7412010440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása