Mainstream emberekkel nem ismerkedik

2017. január 06. 07:52 - csajokespasik

A csaj megközelíthetetlen és sznob, elitista szöveget nyom. Posztolónk mégis rá van kattanva. Amikor a nő azt kérdezte tőle, hogy hol ismerkedhetne eredeti, érdekes és jófej emberekkel, a férfi kissé elszomorodott, ugyanis neki sajnos az összes barátja átlagos. Hogyan hódítsunk meg egy meghódíthatatlan nőt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szeretnék leírni nektek egy érdekes gondolkozású lányt... Elmentünk egy koncertre, utána beültünk egy helyre, ahol még egész normálisan lehetett vele beszélni, még azt is mondanám, hogy a korábbi benyomásokhoz képest nagyot nőtt a szememben. De a következő találkozónkon olyanokat mondott, mintha ezt valakitől elhallotta volna... azt mondta, ő nem szereti a mainstream embereket (sic). Ezt a mondatot szó szerint idéztem, és nem tudom mit jelent valóban. Először nem tudtam eldönteni, hogy a mainstream jelző nála pozitív vagy negatív felhangú. Lehetséges, hogy a tucatemberekre gondol.

Engem bátorított, hiszen ha ezt megosztja velem, akkor rám biztos nem vonatkozik, ergo: engem nem tart annak. De ki tudja? Aztán megkérdezte, hogy hol ismerkedhetne eredeti, érdekes és jófej emberekkel... - és ezzel meg is cáfolom a korábbi kijelentésem. Akkor engem mégsem tart ilyennek. Őrült és elit embereket szeretne maga köré, akikkel együtt szórakozhat és őt is szórakoztatják... Mit jelent ez? Nekem az őrült szóról nem az jut eszembe, aki mellett jól tudnék szórakozni, mert félszemmel azt nézném, mikor válik veszélyessé.

Elvileg nincs köztünk sok: egyszer egy este hirtelen megcsókolt, és akkor smároltunk egy kicsit. De legközelebb, mikor spontán megfogtam a kezét egy helyen, ő elrántotta... Ki érti ezt?

Ő kívülről elég megközelíthetetlennek is tűnik, néha komolynak is. Még nem vallottam be neki, hogy nem ismerek nem középszerű embereket... nekem csak mainstream barátaim vannak.

Nem tudom, mivel járhatnék a kedvébe, és mit is akar valójában. Amikor iszik egy kicsit, közvetlennek tűnik, de az nem igazi szerintem, amit csak így lehet előcsalogatni, de legalább nem a legrosszabbat hozza ki belőle, mint sokakból. Ezek a tünetek.

Én egy lehetőség vagyok neki a sok közül? Nem akarom elveszteni, mint barátot sem, de többet is szeretnék, ha hagyná magát megismerni, és hagyná ezt a sznob elitista dumát. Szerintetek milyen típusú nő lehet igazából? Ez csak egy felvett póz nála, (szeretném hinni, hogy semmi több) ?
F

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1012103799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása