Még mindig az ex-nője után koslat

2017. január 12. 07:41 - csajokespasik

Nem könnyű túllépni egy korábbi kapcsolaton, ha még a volt barátnő is megnehezíti a dolgot. Bár anno a csaj dobta a pasit, még mindig a nyakára mászik és kedve szerint rángatja. Ez gyanakvásra készteti az aktuális barátnőt, aki csak azért nem meri megkérdezni, miért tartja még a kapcsolatot azzal a nővel, mert fél a választól.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal lassan fél éve vagyok együtt, és volt előttem egy komoly párkapcsolata. Három éven keresztül együtt voltak, vagyis hol együtt, hol külön, de nem szakítottak akkor. Aztán végül a nő szakított vele, azt nem tudom, hogy mi miatt. A barátom leírása alapján, a nő impulzívabb volt, mint ő és ez összeférhetetlenséget okozott köztük.

A probléma az, hogy a volt kapcsolata még mindig fontos szerepet tölt be nála, majdhogynem heti rendszerességgel találkoznak. Tegnap el akartunk menni moziba, így terveztük, aztán délután rátelefonál az ex, hogy segíteni kéne neki valamiben.

Szalad hozzá. Utána azt a magyarázatot kaptam, hogy velem akármikor el tud menni moziba, akár holnap is, hétvégén is, de a nőnek nem áll mindig a rendelkezésére. De igen! Ez a baj. Csak nem értem, miért nem látja be... És nekem mit kéne tennem, hogy elgondolkozzon ezeken? Vagy szó nélkül tűrjem és majd lesz valami?

Volt, hogy vidékről jött a nő, a párom meg anélkül, hogy hívta volna, magától ment elé kocsival az állomásra, hogy hazavigye. Egy eset még nem lett volna baj, nem teszem szóvá, de sorozatban azért sok...

Olyan is megtörtént, hogy estefelé ment el tőlem hozzá, és hajnalban jött vissza. Nem feltételezem, hogy történt valami, de szerintetek ez normális? Ti mire gondolnátok? Én nem faggattam, mert ha történt, nyilván nem fog beavatni. Választás elé nem akarom állítani, mert a lelkem mélyén megértem valahol a jó szívét, hogy mindenkin segít, aki kéri. És valahol félek a választól, hogy: szereti még. De továbbra sem értem azt, hogy a nő miért nem hagyja békén, amikor ő koptatta le?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3812119755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása