Elég nagy elvárásaim lettek a nőkkel szemben

2017. január 17. 07:59 - csajokespasik

„Az utóbbi időben három lányt passzoltam ilyenek miatt. Bennem van a hiba? Nem szeretem a meglepetéseket” - a pasi nem tolerálja a későn bevallott édeshármast és pattintja a barátnőt. Hogy ez elő ne forduljon még egyszer, azóta alaposan emelt az elvárásokon, pedig ezzel csak a saját helyzetét nehezíti.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy könnyű eset. Pár éve azért szakítottam meg egy kapcsolatot, mert az akkori párom bevallotta, hogy előttem volt olyan, hogy két pasival csinálta egyszerre.... és ez engem annyira megrendített, hogy minden vele kapcsolatos addigi érzésem azonnal elpárolgott belőlem, rá se bírtam nézni és pár nappal később megmondtam neki, hogy megundorodtam tőle és vége, ezért voltam akkor zárkózott vele, mert erre is rákérdezett. Persze, hogy nem értette meg.

Nem szépen váltunk meg egymástól, mert ő nem értette, miért. Én meg azt, hogy miért mondta el, ha addig is ismert, és sejthette volna, hogy így reagálok. Bár utólag talán jól jártam. És azzal próbálta magyarázni, hogy az életben fiatalon mindent ki kell próbálni, és amúgy jó ismerőse volt az a kettő, de ezt nem bírtam sehogy sem elfogadni, ezzel a mentegetőzéssel csak még jobban megundorodtam tőle. Az életben mindent ki kell próbálni...? - ez egy elég nagy közhelyes hülyeség.

Azt vettem észre magamon – mivel újra találkozgatok - mostanában, hogy a legkisebb hiba is kritikussá tesz és nem testi hibáról, hanem életmódban megmutatkozó hibáról beszélek, hogy ha pl. túl sokat jár el esténként szórakozni, iszik vagy cigizik 1 nő, az nálam nem jó pont.

Persze próbálom jobban megismerni és annak a számlájára írni, hogy az első találkozókon mindenki fényezi magát, és senki nem akar unalmasnak tűnni. Én ezt nem szoktam használni, de sokan élnek vele. És egy ideje azt vettem észre, hogy nehezen nyílok meg valakinek.

Az utóbbi időben három lányt passzoltam ilyenek miatt. Bennem van a hiba? Nem szeretem a meglepetéseket. Ezzel nem magamat akarom sajnáltatni, csak nekem más az értékrendem. Lazítanom kéne ezen, még ha az elveimmel mennék is szembe? Az elején még rendben, csak úgy hiszem, később lehet gond belőle.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3012132205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása