Ilyen nehéz szakításom még nem volt

2017. január 19. 07:40 - csajokespasik

A nő már kifele tendálna a kapcsolatból, de a pasi nem fogad el semmilyen indokot, ígérget és könyörög. A barátnőnek már lenne más, akivel találkozgat is egy ideje, de ezek után ezt már nem meri megemlíteni. Egyrészt sajnálja őt, mert nem teszi túl magát a dolgon, másrészt nem hisz abban, hogy ha barátságba mennének vissza, az segítene rajta.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Három éve együtt vagyok a barátommal, de az utóbbi időben érezhetően csökkent iránta a szexuális érdeklődésem. Ezt ő is észrevette. Amikor elmondtam neki, hogy szeretnék kilépni ebből a kapcsolatból, nagyon rosszul fogadta. Apránként el is kezdtem leépíteni mindent, fokozatosan, hogy neki könnyebb legyen, de inkább egyre nehezebb így. Azt mondja, hogy azt szeretné, ha minden maradna így, ahogy eddig, és nincs szükség erre, és mit is akarok? Neki így jó.

De nekem nem. Azt nem érti meg, hogy nem vele van a baj és ne magát hibáztassa, hanem ez a kapcsolat eddig tartott. Ígéri, hogy minden más lesz, pedig az már az elején kiderült, hogy nem együtt fogjuk leélni az életünket. Ez neki most is világos, felfogta, ezért nem értem, hogy miért elfogadhatatlan és miért ragaszkodik még mindig. Azt nem tudja, hogy van más, akivel találkozom egy ideje. Nem is szándékozom elmondani neki, mert az még rosszabbat tenne az egész eddigieknek, és senkin sem segítene. Egyre nehezebben tudom kezelni ezt, mert egyrészt sajnálom, másrészt magát hibáztatja, amiért meg én érzem szemétnek magam. Ilyen nehéz szakításom még nem volt.

Próbálom elkerülni azt a helyzetet, hogy maradunk barátok”...mert ő végig csak azért találkozna velem, mert él még benne a remény. Ez most már kiderült számomra. Láttam, hogy ebbe a hibába nagyon sokan beleesnek, hogy majd a barátság szelídít a szakításon vagy bármit is pótol. Én ebben nem hiszek. De akkor milyen egyéb lehetőség van, hogy kíméletes legyek vele? Nem tudok kihez fordulni, szakértőt meg nem ismerek. Meggondolni nem fogom magam.

Köszönöm: B. R.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8012137469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása