Nem csinál semmit, mégsem ér rá

2017. január 26. 07:49 - csajokespasik

„Javasoltam, hogy bemutatnám a barátaimnak. Válasz: majd később. Én: „Szívesen megismerném a te barátaidat”. Válasza: majd egyszer...” - Levélírónk arra gyanakszik, hogy a csaj felültette, és mégsem olyan egyedülálló, mint állítja. Korábban sokat találkoztak, de ez hirtelen megszakadt. Csak nem lebukott otthon valaki?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 28 éves férfi vagyok, van egy barátnőm, akit pár hónapja ismerek – azt, hogy „ vagyok együtt” vonakodva írom le. A munkahelyemmel összefüggő körülmények közt találkoztam vele és meglepetésemre ő startolt rám. Ez nem szokott velem sűrűn előfordulni. Hamar megvolt a számcsere. Azon a hétvégén meg is történt, aminek meg kellett. Elhívtam egy kávéra, aztán magamhoz a lakásomra, szóval minden haladt a saját rendjén. Utána még néhányszor találkoztunk zsinórban, zökkenőmentesen és simán.

Csak mostanában megközelíthetetlen, „elhúzódó programokra” hivatkozik. Ami bármi lehet. Nem részletezi. Nem csinál semmit, de nem ér rá... Szerintetek van valakije, aki rájött, hogy mással kavar és ezért nem hív? Vagy mi lehet a háttérben?

Rólam: tavaly volt utoljára egy kapcsolatom, amit én bontottam. Magas vagyok. Rendszeresen gyúrok, mert korábban volt rajtam többlet. Amikor a hajam hullani kezdett (családi örökség) letoltam kopaszra. Akkor neki ez úgy látszik bejött...

Többször mondtam neki, hogy ha ő nem ugyanazt várja egy kapcsolattól, mint én, akkor hagyjuk, mert nyilván a szex nem elég egy kapcsolathoz, és ha leráz, ne szenvedjen velem. Erre mindig ugyanazt válaszolja, hogy: azt akarja, amit én is, egy harmonikus kapcsolatot, a lehető legtöbbet együtt lenni. Csak ezért nem tesz semmit.

Javasoltam, hogy bemutatnám a barátaimnak. Válasz: majd később.

Én: „Szívesen megismerném a te barátaidat”. Válasza: majd egyszer... Közös társaság, közös élmények, így lenne a kerek, de ez még várat magára a jelek szerint. És persze a legfontosabb elvárás: legalább heti kétszer-háromszor tudjunk találkozni. Nekem ennyi lenne az alap, hogy látni szeretném őt. Meg is elégednék ennyivel. És ez nem egy távolsági kérdés, mert egy városban lakunk, busszal körülbelül félórányira egymástól. Hát jelenleg ezeken gondolkodom most...

Z.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5812156591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása