A kocsimat megnyomták és ő is lelépett

2017. február 08. 07:40 - csajokespasik

Egy rosszul sikerült nap után a pasi otthon kicsit felemeli a hangját és kiosztja a barátnőt, aki azzal vág vissza, hogy másnap reggel elhúz. A pasi most azon töpreng, hogyan hódítsa vissza? Ő ott szeretné folytatni, ahol abbahagyták, mert nem tett semmi rosszat és mindketten amúgy is sokat fektettek már ebbe a kapcsolatba.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

A mi kapcsolatunk nagy szerelemmel indult, egy év múlva összeköltözés, rá egy évre a gyerek-téma is felmerült. Minden rendben ment. Voltak ugyan piti viták, de ennyi minden kapcsolatba belefér, szerintem az a baj, ha nincsenek. Az életünk szépen alakult, sokat dolgoztam, hogy mindenünk meglegyen, így sokat nem tudtam otthon lenni. Aztán lassan elkezdett ellaposodni minden, kevesebb együtt töltött idő, rossz szex, kevés beszélgetés, kevés közös kimozdulás, csak a napi rutin.

Nem gondoltam soha, hogy ide jutunk. Feszült és egyre fáradtabb lettem. Az utolsó egy év így telt el, mindig rajtam csattant az ostor, mindenben én lettem a hibás meg bűnbak. A munkahelyemen sem mentek fényesen a dolgok. Aztán az apám kórházba került és ingerült voltam aznap. Volt egy vita otthon. Benne semennyi megértést nem tapasztaltam. Aznap ittam egy kicsit, de semmi részegedés nem volt. Ha van olyan alkalom, amikor iszik az ember, ez volt az. Ebben az időben történt, hogy megnyomták a kocsimat is, szóval minden összejött. Mivel ittam egy kicsit, hát kieresztettem a hangom. Elmondtam a véleményem.  Ő pedig másnap reggel hazaköltözött... Ez volt a válasza. Később azt írta sms-ben, vélhetően feldúltan, mert tele volt automatikus szójavaslatos torzítással, amik kissé nehézzé tették az értelmezést, hogy a „közös jövőnkről alkotott képét tettem tönkre”

Pár nap múlva találkoztunk, tisztázni a dolgokat. Úgy éreztem, még nem zárta le végleg a dolgot, nem jelentette ki egyértelműen, (hiszen végül is hajlandó volt találkozni velem) de fél órát töltöttünk együtt mindössze, míg azt nem mondta, dolga van és elment. Hogyan győzhetném meg, hogy folytassuk, ahol abbahagytuk? mert én nem tettem semmi rosszat. Minden, amit tettem, kettőnkért tettem, és ő kivonult ebből, nem volt se türelmes, se megértő. Ha legalább ennyit belátna, jobban tudnám, mik a lehetőségeim itt, a továbbiakban. Részben miattam is alakult így, de úgy érzem, nem csak én vagyok hibás. Mindketten sokat fektettünk ebbe a kapcsolatba

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6212236628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása