Lehet, hogy külföldön tart szeretőt?

2017. február 21. 07:48 - csajokespasik

„Jóképű és a nőknek tetszik, persze, hogy féltékeny vagyok, valószínűleg azért, mert szeretem őt” - a pasi sokat utazik, emiatt a barátnő elhanyagolva érzi magát. Plusz, még az a kevés szex is veszített a korábbi lendületéből. A szenvedély már nem a régi, a féltékenység viszont új.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Van egy problémám, amivel Hozzátok fordulnék. A párommal hat éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk, ő már egy ideje gyakran kijárt, bejáratott vonalon, egy szomszédos országba dolgozni, vendéglátásban. Ezek nem állandó munkák, hanem alkalmiak, tehát nem volt olyan, hogy sokáig nem láttam volna, maximum egy hónapig volt távol. De azért vártam, hogy újra találkozzunk és lássuk egymást. Összeköltözésünk után 1 hónappal újra kiment külföldre, akkor csak néhány hétre. Amikor visszajött, azt mondta, most már jó darabig nem megy ki, de rá pár hétre újra kiment. Olyat is mondott, hogy ez lesz az utolsó alkalom, de nem ezt kértem tőle, hogy miattam hagyjon fel ezzel.

A nyugi két hónapig tartott, amikor szólt, hogy néhány hét múlva ismét elmegy. Ilyen ingázásban telt el 6 év. A gond az, hogy mostanában azt vettem észre, hogy eltűnt belőle a szenvedély, gépiessé vált az ágyban, és arra is gondoltam, hogy van valakije odakint. Amikor visszajön, persze örülök, hogy többet leszünk együtt, szeretjük egymást, hihetetlenül jól elbeszélgetünk. És ez a mai napig így van, viszont a szex már nem a régi vele. Lerendez és kész.

Amikor megemlítettem neki, mellékesen, hogy biztos tart odakint egy nőt, kinevetett. Mondtam, hogy megbízom benne, amíg egyértelművé nem válik, és meggyőztem magam, hogy nem lép félre. Jóképű és a nőknek tetszik, persze, hogy féltékeny vagyok, valószínűleg azért, mert szeretem őt: figyelmes velem, amikor itthon van, mindentől eltekintve, és ha nem lenne ez az ingázás, szerintem még rendbe lehetne hozni.

Ha ő félrelépne, és bevallaná, valószínűleg a nyitott kapcsolat lenne a további megoldás utána - ha eddig is abban éltem, nem tudtam róla, én nem nyitottam senki felé. Más megoldást egyelőre nem látok, ami mindkettőnknek jó lenne. Azt mondják, a nők megérzik, amikor talonban tartják, de itthon nem lóg a telefonján, nem titkolózik, természetesen viselkedik, tehát semmi egyértelmű dolgot nem tudok felmutatni arra, hogy lenne valakije. Nagyon várom, hogy találkozzunk, de abba is belefáradtam, hogy hazudjak a családomnak, amikor meghívnak minket, hogy ő már megint miért nem tud eljönni?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1012277233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása