Nem vált be az új csaj

2017. február 23. 07:55 - csajokespasik

„Az a nagy szerelem, amiért borított mindent, elmúlt, a nő elhagyta magát, már nem is ér nagyon hozzá. Szóval rájött, hogy az Új barátnő is ugyanolyan” – a férj állítólag csak barátkozik az ex-kolléganővel, de hamarosan kiderül, hogy egész máson ügyködnek. A tanulság örök érvényű: olyan nincs, hogy a pasid másik nővel barátkozik...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A véleményekre lennék kíváncsi.

A Történet 2014-ben indult. A férjem állítólag csak nosztalgiázik egy „baráttal”. Nem magától árulja el, úgy derül ki, hogy véletlenül megtaláltam a beszélgetésüket a számítógépen. Ő nem jön zavarba, elmondja, hogy csak régi ismerőse a nő, egy korábbi munkahelyen voltak valamikor és egy továbbképző tanfolyamon ismerkedtek meg jobban. De csak barátok. Olyannyira biztos a dolgában, hogy rá is mutat, nézzem csak meg a beszélgetésüket, milyen ártatlan, nincs benne semmi aggodalomra okot adó dolog.

Néha beszélgetnek, ennyi. Volt, hogy találkoztak is, mert a nő is erre lakik és együtt jöttek hazafelé. Mert milyen közvetlen és jó fej nő és sokat nevetnek együtt. Egymásra vannak hangolva, de ne aggódjak. Jó. Tudtommal történt.

Feltételezhetően 2015-ben melegedtek össze igazán, amikor a kimaradásait pár gonosz túlórára kente, meg pár edzésre (egyáltalán nem sportember, ez egy új hobbi volt, vagyis: nem volt), vasárnap is. Nem tudom, kettejük közül ki kezdeményezte a dolgot, de én a páromra gyanakszom. A lényeg, hogy 2016 elején elmondta, hogy viszonyuk van. És elhagy. „Mert ilyen érzései még soha..., ilyen szerelmes még nem volt, az Isten is egymásnak teremtette őket”

Voltak nehéz periódusok a házasságunkban, és ez jelentette a végpontot sajnos. Váltunk. A közös barátoknak természetesen úgy adta elő, hogy én üldöztem el, tulajdonképp miattam van minden... Aki ismer, tudja, hogy ez nem igaz.

Úgy érzem, jól sikerült kijönnöm belőle érzelmileg, a körülményekhez képest. Neki nem annyira, mert nem rég leveleztem vele, a kapcsolatuk már nem annyira felhőtlen, talán elmúlt az újdonság varázsa. Elmondta, hogy az a nagy szerelem, amiért borított mindent, elmúlt, a nő elhagyta magát, már nem is ér nagyon hozzá. Szóval rájött, hogy az Új barátnő is ugyanolyan, csak ott nulláról kezdhette az egészet. Állandóan találkozni akar, amit én „kösz, de nem”-ekkel zárok.

Mindezt már egy boldog kapcsolatból írom, és nem vagyok kárörvendő, de azt mondom, megérdemelte, talán tanul belőle, persze, sajnálom is valahol.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2812284117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása