35 percből 30-at telefonált

2017. március 31. 07:34 - csajokespasik

„Nem barátkozni akarok vele, erre a célra vannak velem azonos neműek. Úgy érzem, mintha a kapcsolatunk elveszítené alapvető funkcióját” – ha a pasid még azt is hagyja, hogy viccből kisminkeld, az még nem jelenti azt, hogy örökre megtarthatod. Pláne, ha jelzésértékűen kerül, te meg loholsz utána és nem veszed a lapot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Adott egy negyvenes férfi, akivel sokáig csak barátok voltunk. Én 32 vagyok. Nem élünk együtt, mert ő nem szeretné. (Korábban mindent elterveztünk, hogy család és gyerek és mennyi gyerek stb. majd hirtelen meggondolta magát, talán megijedt, és már találkozni sem akart, inkább tapintatosan lemondta, érezhetően került). Aztán újra összejöttünk. Ő elég csajozós, és nem is néz ki annyinak, amennyi, amikor elárulja, hány éves, többnyire nem is hiszik el. Mostanában viszont nem túl sűrűn találkozunk, és már inkább nem is tervezek vele hosszútávra, mert megint hanyagolna. Napi kapcsolatban vagyunk, de online.

Azért szeretem őt, mert pont olyan őrült, mint én, egyszer hagyta, hogy kisminkeljem...szóval, sok mindenben benne van. Tiszteletben tartom a magánszféráját, de az sehogy sem tetszik, hogy nem én vagyok neki az első, azaz másokkal el tud menni, tud időt szakítani rájuk. Ha ő szól, hogy találkozzunk, én átszerveztem miatta a hetemet, de sűrűn volt olyan, hogy ő az utolsó pillanatban lemondta (volt, hogy én már ott voltam a helyszínen), de úgy, hogy mintha engem cseszne le, hogy mennyire elfoglalt és értsem meg. Ilyenkor próbáltam hinni neki, de mentegetőzésbe csomagolt elmarasztalással mondani le valamit, elég gyanús. Mindenre van idő, amire szakítanak. Volt olyan, hogy találkoztunk, ő fél órát telefonált abból a 35 percből, amit rám szánt, ameddig ütköztünk, majd ment is tovább. Belesűrített a programjába, helyet szorított nekem... Nem kedves tőle?

Az lenne a kérdésem, hogy ezekkel le akar koptatni engem, vagy csak én reagálom ezt az egészet túl?

Nem barátkozni akarok vele, erre a célra vannak velem azonos neműek. Úgy érzem, mintha a kapcsolatunk elveszítené alapvető funkcióját. Olyan, mintha én futnék utána, de arra sem tudok várni, hogy majd ő magától keres. Ha le akar koptatni, elfogadnám, csak nem mondja ki. Ezzel a viselkedéssel összezavar.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10012389721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása