5 éven belül biztos nem vesz el

2017. április 20. 07:36 - csajokespasik

Ha már megfordul valaki fejében a szakítás, akkor annak a kapcsolatnak nem sok jövője van. A pasi közli a barátnővel, hogy 5 éven belül biztos hogy nem akar családozni. Levélírónk csak tűri, hogy játszanak az idejével, pedig már így sem lesz fiatal anyuka.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Idén már többször megfordult a fejemben, hogy nekünk szakítani kellene.

Pedig látszólag, külső szemlélőknek, semmi baj nincs a kapcsolatomban: szeretünk együtt lenni, nagyon jól kijövünk egymással. Nem akarnám elveszíteni, tényleg szeretem. Persze ő nem tökéletes, ahogy én sem, tökéletes kapcsolat talán nem is létezik. Úgy éreztem, hogy le tudnám élni vele az életem, de azt is érzem, hogy túl korán jöttünk össze. Nem attól félek, hogy nem élte ki magát, vagy esetleg én sem magamat, csak azt érzem, hogy a kapcsolatunk nem komoly. Egyik barátnőm csak azért szakított a párjával, hogy megtapasztalja, milyen önfeledten flörtölni felnőtt fejjel - engem nem ez érdekel.

Megpróbálom érthetően leírni.

A párom máshogy áll a kapcsolatunkhoz. Más férfira egyáltalán nem vágyom, és sosem csalnám meg: A jövőképünk nem egyezik.

Elmondta, hogy 5 éven belül biztos nem vesz el, és családot sem akar. Én úgy terveztem, hogy kb. 2 év múlva erre mind sor kerül. Akkor se leszek már fiatal anyuka. Nem tudom jobban kitolni ezeket a határokat.

Semmiképp nem fogok követelni. Ő elmondta, felfogtam. Ő úgy él, hogy nem tervez semmit, szerinte minden lesz, ahogy lesz, nem érdekli. Férfiaggyal nézi.

Nem tudom, hogy reméljem a legjobbakat, vagy rúgjak fel mindent ezért. És most. Abban egyeztünk meg, hogy majd visszatérünk erre a kérdésre. Várjak. De mi változna később benne, ha már most megvetette a lábát? Miért pont 5 éven belül? Miért nem 2 ? Ha most elhagynám, akkor biztos, hogy végleg elveszíteném, mert ismerem, ő rögtön le is zárna.

- Ha már megfordul valaki fejében a szakítás, akkor annak a kapcsolatnak tulajdonképpen vége? Nem rajtam múlik. Nem tudom, hogy nyomjam el magamban ezt az érzést. Nem akarok megbánni semmit sem később. Én komolyan gondoltam ezt a kapcsolatot.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2012438893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása