Aki beszédhibás, az ne fenyegetőzzön!

2017. április 27. 07:11 - csajokespasik

„Azt mondja, hogy szerinte is megcsaltam őt a jelenlegivel, és mindenáron tudni akarja az igazat” – amikor nem csak az ex kattan be, de annak testvére is, ember legyen a talpán, aki higgadtan tűri az ostromot. Levélírónknak is fogytán a türelme, de amikor ellent mer mondani a kitalált vádaknak, abból csak újabb balhé lesz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Direkt nem írok nemeket, hogy elfogulatlan véleményeket kapjak. Már az összeköltözést tervezgettük, amikor ő elkezdett hanyagolni és minden fontosabb volt nálam. Ez már önmagában lehetséges ok volt, hogy kilépjek ebből a 2 éve tartó, számomra komoly és fontos kapcsolatból. Amikor közöltem vele, én voltam a hibás. Értetlenül állt a dolog előtt. Szakítottunk. Nekem azóta van másvalaki. Az exem azonban a jelenlegi párom után nyomoz. Nem nyugszik bele, míg ki nem deríti, ki az. Amúgy nem is ismerheti, teljesen más vonalon találtam meg. Az exem testvére meg engem zaklat: felhívott, hogy mennyire megvet azért, hogy így elbántam a párommal, és biztos már közben is megvolt a jelenlegi, csaltam és ezért hagytam el, minden más mondvacsinált ok.

Hozzátartozik, hogy a tesó beszédhibás és nehezen érteni, amit mond. Én senki fogyatékosságát nem szoktam cikizni, de akkor elfogyott a türelmem, és ez a szitu olyan nevetséges volt ebben a formában, így rádörrentem kicsit, hogy: „Nyögd már ki végre, ne makogj, te szerencsétlen” - és ebből is külön balhé lett, hogy milyen undorító és bunkó és szánalmas voltam vele. Annyira buta helyzetnek éreztem, hogy pont így jött össze, hogy épp igaztalanul vádolnak, ráadásul ilyen formában, egy beszédhibás, nekem meg fülelnem kell az engem gyalázó szöveget, hogy megértsek belőle valamit egyáltalán. Becsülöm azt, aki ezt meg tudta volna állni. Sajnos én nem vagyok az a típus...

Kérdés 1.: Hogyan állítsam le őt, hogy ne üsse bele az orrát olyanba, amihez semmi köze? Abban bízik, hogy a véleményével majd maga mellé állít mindenkit, aki ismert minket.

Az exem azóta gyakran keres és ezt a beszélgetést mindig felhozza támadásra, mert mást nem tud („látod, látod ilyen ember vagy te valójában” – amúgy nagyon nem). Azt mondja, hogy szerinte is megcsaltam őt a jelenlegivel, és mindenáron tudni akarja az igazat. És én el is mondom, többször is, hogy nem, utána ismertem meg. De nem hiszi el. Akkor én mit tudok tenni? (kérdés 2.)

Újrakezdést akar, magyarázkodik, vagy épp tőlem követel magyarázatot...de olyan hangon, amivel akkor sem ösztönöz efelé, ha épp nem volna senkim.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4812457711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása