Lefeküdnék a nejével, de nem a barátságunk árán

2017. április 28. 07:29 - csajokespasik

„Ha biztosan tudnám, hogy nem lesz negatív következménye, akkor gondolkodás nélkül belevágnék. De ezt ki tudhatja előre?” - lefeküdni a haver feleségével, bár a férj beleegyezésével, merész vállalkozás lehet, hiszen 20 év barátság a tét. Posztolónk úgy érzi, az asszony előbb-utóbb úgyis félre fog menni, és akkor már inkább vele tegye meg.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Érdekes döntés elé állított az élet, amivel kapcsolatban nem kérhetem ki a közelálló ismerőseim véleményét. Ezért arra jutottam, hogy inkább megkérdezek mindenkit. Sok ismerősöm és haverom van, de barátomnak kevés embert tartok. Csak olyanokat, akikre tényleg lehet számítani, akiket valóban ismerek és valóban ismerjük egymást, és nem érdekből vagyunk jó kapcsolatban. A közelmúltban az egyik jó barátommal és a feleségével szóba került közös programokon, hogy bevonnának a szexuális életükbe. Mindezt 20 év ismeretséggel és barátsággal a hátunk mögött. Kezdetben elpoénkodtuk, de inkább én, most viszont már kezd nem viccnek tűnni. Olyannyira, hogy a feleséggel már komolyan beszélünk a dologról, de már csak kettőnkkel kapcsolatban.

Több mint 15 év házasság után, a mai világban irreálisan kevés megtapasztalt partnerrel, és pár kiderült megcsalást elszenvedve szeretne új élményeket megélni, közöttünk pedig régóta van kölcsönös vonzalom.

A férjének voltak szeretői, amik utólag derültek ki, de átvészelték. Én jelenleg egy hosszabb kapcsolat után, kiheverve a válást elég jól érzem magam, szabad vagyok és jól alakulnak a dolgaim. A férjjel nem tudunk erről komolyan beszélni, maximum félkomolyan, de szóban beleegyezik, elengedné az asszonyt. Ha tényleg így van, a tudtával benne lennék, mert ahogy látom, a feleség előbb-utóbb félre fog kacsintani, és akkor már inkább velem tegye. Állítólag már az is, hogy a feleségével erről beszélgetünk, nagymértékben felpezsdítette a szexuális életüket, amit ennyi év után is jónak tartanak. Ha biztosan tudnám, hogy nem lesz negatív következménye, akkor gondolkodás nélkül belevágnék. De ezt ki tudhatja előre?

Korábban én is megcsaltam a nőmet, ő később kiegyenlített, és középtávon tényleg megváltoztatta, felpörgette a szexuális életünket. De konfliktusokat is generált, és a kapcsolatunk talán erre ment rá. Nem akarnám, hogy ők olyan dolog miatt váljanak el esetleg, amihez nekem közöm van. De ha más férfi miatt fognak, akkor is szomorú leszek, csak egy izgalmas élménnyel kevesebbem lesz. Ha pedig mással lép félre helyettem, és nem lesz következménye, akkor kihagytam egy értékes lehetőséget. Ha nemet mondok, akkor lehet a feleség úgy érezné, hogy nekem ő nem vonzó, megbántani pedig nem akarnám. :) A férje egy kiegyensúlyozott pali, rendben vannak, arra fogadnék, hogy tényleg nem zavarná, nem csak mondja. De nem tudom, hogy mennyire és hogyan változtatná meg a barátságunkat a dolog. Régebben évekig ő javasolta a párcserét, ami elvileg mind a négyünk részéről ment volna, de a megvalósítás elmaradt. Mivel mi már külön élünk, ez már nem is kerülhet megvalósításra. Igazság szerint örömmel megrontanám ilyen téren a feleségét, de nem a házasságuk vagy a barátságunk árán. Mit tennétek?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr712460009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása