Hányszor lehet megbocsátani egy nőnek?

2017. május 22. 07:43 - csajokespasik

„Egyszer egy szórakozóhelyen a 40 feletti, kigyúrt, tetovált pultossal dumált egész este, és megtehettem volna, hogy szó nélkül otthagyom” – ez a lány elég idegesítő játékot űz. Szándékosan zavarba hozza a pasiját, ok nélkül féltékenykedik, majd az orra előtt flörtöl. Amikor a másik beolvas neki, jönnek a könnyek és a sok-sok ígéret, amik végül mind üresnek bizonyulnak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Egyre inkább baleknak érzem magam a következők miatt: 30 éves vagyok és van egy barátnőm, ő 23. Két éve vagyunk együtt kb.. Amilyen szokásai voltak, sokáig elnéztem neki és a fiatalságának tudtam be. Olyanokra gondolok, hogy gyakran minősíthetetlenül beszél velem, kérdésekre nem válaszol, hol meg ragaszkodik hozzám és ha más nővel akárcsak egy mondatot is beszélek, utána féltékenykedik, és még ez a jobbik eset, mert ha éppen ivott egy kicsit, akkor a nőt is ott helyben elkezdni faggatni, hogy miért áll egyáltalán szóba velem és mióta is ismer, meg honnan? Ezek miatt azt mondtam többször is, hogy hagyjuk egymást, és neki is jobb lesz más férfi oldalán. Én nem ilyet keresek.

Erre ő mindent megígér, csak kezdjük újra. Amikor meg eltelik egy kis idő, minden visszatér a régibe. Az ígéretek el lettek felejtve a részéről. Amikor mondtam, neki, hogy nem ebben egyeztünk meg, még neki állt feljebb. Amikor az újrakezdést akarja, nagyon meghatóan és rámenősen tud viselkedni, volt már könny, meg minden. Csak nem tartja be, amit ígért. Ő is belátja, hogy hibázott és nekem van igazam... De el nem hagyna.

Pályakezdő fizetéssel rendelkezik, így én is kisegítem párszor, de ezek nem olyan nagy összegek, hogy ezek miatt kizárólagosan ragaszkodjon hozzám.

Amit neki szabad, azt nekem nem, ő bárkivel leállhat: egyszer egy szórakozóhelyen a 40 feletti, kigyúrt, tetovált pultossal dumált egész este, és megtehettem volna, hogy szó nélkül otthagyom. És voltak jelek, amikből számomra egyértelmű volt, hogy a fickó bejön neki. Vagy csak szórakozott velem és ezzel is ki akart borítani? Milyen céllal? A fickó meg érthetően találgatta, hogy az a gyerek (én) végül is milyen viszonyban van ezzel a csajjal, ha nem zavarja a közvetlensége? Így kétszeresen is kínos volt mindez. Fordított esetben, amikor én beszélgettem egy nővel, egyszer csak minden bevezetés nélkül, azt mondta neki: „kell ez az ember? Akkor vigyed!” - aztán meg jön a könyörgés. De már lassan azt sem hiszem el, amit kérdez. Mire jó neki ez a színjáték? Mit akar elérni nálam? Persze vannak ártalmatlan dolgok, de szerintetek is mindezt csak én fújom fel? Örülök, ha jól érzi magát, de szeretném én is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2812531113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása