Azt hittem, a nőknek jólesik a törődés

2017. május 26. 07:32 - csajokespasik

„Volt olyan is, hogy az első tali után kiöntötte a szívét, hogy mennyire jó volt velem, és hogy ismételjük meg hamarosan... aztán meg is szakadt a dolog” - Posztolónk szerint sok nőből eltűnt már az őszinteség, és konfliktushelyzetben inkább hazudnak, mintsem előrukkolnának a valódi indokokkal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi a véleményetek erről a helyzetről és erről a lányról? Mindketten a húszas éveinkben járunk. Körülbelül fél éve vagyunk együtt, amikor is a napokban bejelentette, hogy azért szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak, mert nem értékelem (???)...Hetente többször találkozunk, elviszem mindenhova, udvarias és figyelmes vagyok, biztatom, ha maga alatt van, és értékelem minden szinten. De nem részletezte, mit ért a nem-értékelés alatt, szerintem ő nem ezt a kifejezést akarta használni. Hallottam már hasonló szakító szövegeket, ezek közül a kedvencem, az hogy: azért hagylak el, mert beléd szerettem - itt felmerül a kérdés, hogy akkor addig mi volt? - és próbálna elfelejteni engem. Létezik ilyen?

Néha azt hittem, hogy túlságosan is odafigyelek rá. Erre ezt kapom meg. De ez kifogás szerintem. (Egyik ismerősöm barátnőjét egyáltalán nem zavarja, hogy a pasijának kártyázni mindig van kapacitása, mint ahogy az sem, hogy rendszeresen húzza őt a súlya miatt. Vannak ilyen nők is. Lehet, hogy ő kifejezetten zavarban lenne, ha egy férfi figyelmesen bánna vele.)

Mindig benne van, hogy ha úgy adódik, engem is lecserélnek majd, de az ilyen szövegek valahogy elgondolkodtatnak. Szerintem simán kivitelezhető az őszinteség. Mitől félnek?

Egyik exem azt kifogásolta, hogy sokat mondom neki, hogy hiányzik és az SMS-eket is túlzásba viszem, melyekben őt dicsérem! és írom, mennyire hiányzik... Még sosem mondták, hogy nyomulnék, mint ahogy azt sem, hogy ne halmozzam el őket a figyelmemmel. Nem lógtam rajtuk, tudom, hol a határ. Azt hittem, a nőknek jólesik a törődés.

Egy másik fórumon azt tanácsolta egy jóember, hogyha ennyire vágyom olyan nőkre, akik figyeleméhesek, és szükségük van az érdeklődésre, amit otthon nem kapnak meg, kezdjek feleségekkel, vagy elvált nőkkel, azok értékelni fogják... Komolyan ez maradt? Nem akarom elhinni.

Volt olyan is, hogy az első tali után kiöntötte a szívét, hogy mennyire jó volt velem, és hogy ismételjük meg hamarosan... aztán meg is szakadt a dolog. Akkor hazudott? Miért mondta, ha valójában nem így érzi?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3012541483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása