7 év után még mindig nem enged el

2017. június 19. 07:46 - csajokespasik

„Nem rég újra elkezdett küldözgetni nekem üzeneteket, és találkozni akar. Ahogy leveleztem vele, kiderült, hogy sokat csalódott” – nehezen teszi túl magát a szakításon a srác, még hét év múltán is reménykedik. A barátnő korábban pont azért hagyta el, mert teljesen rátelepedett és a féltékenységi faktor is erősen bejátszott, mindezzel elég kínos helyzeteket teremtve.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

kíváncsi vagyok, Ti mit tennétek a helyemben. Elég kényes helyzet. Van egy exem, akinek én voltam az első nő az életében, velem vesztette el a szüzességét. Aztán szakítottunk, amit ő elég nehezen viselt. És azóta eltelt már lassan hét év, de nem képes elfelejteni, vagy baráti szinten kezelni. Elmondása szerint voltak barátnői azóta, de én személyesen nem láttam. Nem tud túllépni rajtam. Volt egy év, amikor nem küldött már hetente szerelmi vallomásokat, utána megint rákezdte.

Amikor szakítottunk – pontosabban, én akartam, mert teljesen rám telepedett és iszonyú féltékeny volt mindenért, amivel nagyon kínos szitukat teremtett, amikor találkoztunk a közös ismerősökkel – próbáltam megértetni vele, hogy barátilag szívesen találkozom vele utána is, elmehetünk moziba, beülünk valahova, de ő ezeken az alkalmakon azonnal magyarázkodni, bocsánatot kérni kezdett, és mindent megtett volna, csakhogy fogadjam vissza. És én pont nem ezt akartam. Ő vagy félreértette a felajánlásomat, vagy elfogadta, de mégis reménykedett közben. Mondtam, hogy segítek neki mást találni akár, de ez elől elzárkózott. Amikor szakítottunk, a közös barátok közül 1-2 ember mondta, hogy gondoljam meg az újrakezdést vele, mert betegesen belém van esve, amúgy nagyon jó ember, ami igaz, de mondtam, hogy nem, én tudom, az én kapcsolatom volt, én látom, hogy mit szeretnék. Szerintem ő kérte tőlük, hogy ezt mondják.

Nem rég újra elkezdett küldözgetni nekem üzeneteket, és találkozni akar. Ahogy leveleztem vele, kiderült, hogy sokat csalódott, nem enged akárkit szorosabban az életébe. És nekem világos lett, hogy ezért reménykedik bennem. De én már lezártam. Még nem érte el a zaklatás szintjét, de amikor napi háromszor hívott fel semmiségekkel, hogy csak hallja a hangom, akkor kicsit határozottabban mondtam neki, hogy ne hívogasson, azóta csak ír, ami inkább elviselhetőbb, de ez az egész főleg neki nem jó. Ő van megrekedve ebben. Én megtehetném, hogy nem foglalkozom vele, de nagyon szeretnék segíteni rajta.

Köszönöm. Szép napot.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1812604957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása