Ha szeret, akkor minek lépett félre?

2017. július 04. 07:37 - csajokespasik

„Neki van egy jó, meg egy rossz természete, néha manipulatív a környezetével, néha rendetlen, de tud nagyon kedves is lenni” - amíg a rózsaszín köd masszív, Posztolónk nem észleli egészen, hogy ezzel a lánnyal több baj is van, mint amennyit lát. A szétszórtság a kisebb probléma...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A barátnőm egy év után félrelépett. Elárulta, bár némi késleltetéssel. Megcsalt, de azt mondja szeret. Jogos a kérdés: ha szeret, akkor minek lépett félre? Erre keresem a választ én is... Akkor most higgyem el, hogy szeret, csak mert azt mondja, de ha így lenne, akkor nem csalt volna meg. Paradoxon. Vagy létezik egyéb magyarázat? Botlás. Persze. A botlásokból lesznek a zuhanások. A barátnőm már egy-két alkalommal felhozta, hogy kár, hogy túl korán ismertük meg egymást, ami burkoltan annyit jelent, hogy ő még ki akarja élni magát. És tett is érte.

Azt is felhozta egyszer, hogy laposodik a kapcsolatunk. Pedig én próbálkozom, csak nem mindig találok be nála. A magyarázat a személyiségében lehet, mert erősen hangulatember. Hamar megun dolgokat, amiket el kéne végezni. Kitalál egy helyet, ahova mindenképp menjünk el, később vagy elfelejti, vagy lemondja előtte egy kevéssel. Nekikezd a dolgoknak, csak egy idő után elmegy a kedve. Nála a hiszti helyett inkább hallgatás és elzárkózás működik, ami szintén nem jó – persze jobb a hisztinél.

Amikor kiderült a dolog, elég rosszul álltam hozzá, mert az érzéseimre hagyatkoztam és ki is jött belőlem pár dolog, amit megbántam, de mikor jöjjön elő, ha nem ilyen helyzetekben? Végül túltettem magam ezen, ő pedig megígérte, hogy megváltozik. Ezt mondta: megváltozik - ami azért furcsa, mert megcsaláskor nem ezt a szót használná az ember... ha sorozatban csalt volna meg, akkor esetleg, akkor valóban meg kell változnia, de egyetlen esetnél inkább azt mondtam volna a helyében, hogy „nem fordul elő többször”, vagy ilyesmi, legalábbis, amíg hivatalosan velem fut. Szóval, neki van egy jó, meg egy rossz természete, néha manipulatív a környezetével, néha rendetlen, de tud nagyon kedves is lenni. Tehát lehetnek még remények.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8912639807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása