Minden dögös pasi megbízhatatlan?

2017. július 10. 07:28 - csajokespasik

Ha egyszer már csúnyán megjártad egy jó pasival, nehéz utána megbízni egy hasonló kaliberűben. Mert bizony csajozni fog melletted, és amint talál hajlandó lányt, eldob. Levélírónk újra belefutott egy beach boy-ba, de a rossz emlékei miatt erős ellenérzések dolgoznak benne, és nem mer esélyt adni neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves nő vagyok. Április óta egyedül. Történt, hogy az egyik volt munkahelyemről hívtak kollégák, hogy csinálnak nekem egy búcsúztatót, mert kifogásoltam – persze, nem komolyan - hogy nálam kimaradt. Beültünk egy helyre. És az egyik ex-kollégám mellett felbukkant egy barátja. Látom, hogy ad magára, nagyon jól nézett ki. Nem gondoltam volna, hogy felkeltem az érdeklődését. Plusz, nálam egy kicsivel fiatalabb is. Úgy tartottam, hogy a beach boy típusú férfiakkal csak gond van, mert ugye a csajozás az mindig életelem náluk, megbízhatatlanok és a hűség sem az erősségük. A lényeg, hogy elkezdett érdeklődni, mellém ült és nagyon jól elbeszélgettünk. Aztán a számcsere is megvolt, bár nem terveztem vele, hogy így alakul.

Néhány nap elteltével keresett és találkoztunk. Az alapprobléma, hogy nagyon rámenősen elmondta, tetszem neki, és amint meglátott, elindult benne valami stb.. Én azokban a napokban egész másba fektettem minden energiámat, így nem tudtam mit reagálni, mert nem erre számítottam. Később megírtam neki az őszinte véleményem, hogy nem hiszem, hogy én lennék neki az ideális. Nagyon körül kellett írnom, hogy mi a bajom vele, vagyis inkább a helyzettel.
Régebben jártam egy hasonlóan szívdöglesztő emberrel, de nagyon belebuktam, amikor is kiderült, hogy szinte valamennyi akkori barátnőmmel kikezdett - hogy mennyire járt aztán sikeresen velük, arról nem értesültem... én azokkal a barátnőkkel meg is szakítottam minden kapcsolatot, majd később, amikor ők keresték velem a kontaktot, és én is lehiggadtam, visszaengedtem párat. De nagyon megalázó volt, hogy vicc tárgya vagyok, és a hátam mögött zajlanak az események. Akkor megfogadtam, hogy többet ilyen nem fordulhat elő, nem engedek fenntartások nélkül a bizalmamba többé akárkit. Nem akarom vele elbaltázni, és bizalmi tesztet kitöltetni vele. Vonzó ez a srác, mégis nekifogtam a hárításnak. Futó kalandom, vagy alkalmi sosem volt, és nem is szeretnék ilyet. Én olyan embert szeretnék, akivel már jól ismerjük egymást, mielőtt bármibe is belemélyedünk, illetve komolyabban elkezdünk egy kapcsolatot.

Abban bízom, hogy léteznek kivételek, de még egy kísérletre nincs lelki erőm. Valahogy beütött az érzés, hogy adjak neki egy esélyt. Vannak akik simán belemennek egy ilyenbe és nem lelkiznek, mint én, de engem nagyon megviselne, ha megismétlődne a múlt. Ahogy telik az idő egyre nehezebb a javára döntenem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1312652135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása