Nem vagyok tapadós, mégis leráznak

2017. július 11. 07:39 - csajokespasik

„Olyan nők reakcióira számítok, akik értelmesen le tudják írni, miért dobnak valakit, akivel amúgy jól elvoltak, több alkalommal is" – Levélírónkat mostanában sorozatosan pattintják. A dolog fonáksága, hogy nem azonnal közlik vele, húzzák, amíg lehet, majd a jó öreg eltűnés beszél helyettük.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az elmúlt időben három komolyabb célú ismerkedési kísérletem volt, mindegyik jól indult, nekem abszolút nem a szex volt a cél, hoztam a legjobb formámat, mégis dobva lettem. Jól elbeszélgetünk, van egy csomó közös téma, azt a hitet keltik bennem, hogy sínen vagyok és minden jól fog folytatódni, aztán szó nélkül eltűnnek... Mi törik el bennük ilyenkor? Nem az a fájdalmam, hogy ejtenek, hanem az, hogy ellentétes üzeneteket közvetítenek. Élveztük egymás társaságát, mintha izzott is volna a levegő. Többszöri találkozások is történtek. Ha több órán át beszélgetnek velem, akkor nem tudnák rövid úton eldönteni, hogy megpróbálkoznak velem, vagy sem?

És egyik napról a másikra, amikorra már sikerül elérnie, hogy komolyabban vonzódjak felé, eltűnik a képből. Korábban ő keresett, érdeklődő volt, mi okozta a változást? És velem ez zsinórban előfordult. Az egyikőjüknél érzékeltem, hogy távolságtartóbb és érdektelenebb, a beszélgetéseink vontatottak lettek, de ott nem voltam félrevezetve. Nem tudom, mi történt. Én meg beleélem magam aztán koppanok. Sok dicséretet kaptam, külsőre-belsőre vonatkozót egyaránt, tehát megvolt a szimpátia. Én is viszonoztam. És mielőtt azt írná valaki, hogy biztos nem nézek ki elég jól, elmondom, hogy azok a nők, akikkel próbálkozom és próbálkoztam, ők sem a mai testkultusz megszállottai... Tehát maradok a saját szintemen és ott is keresgélek.

Ellenben jól elbeszélgettünk és úgy éreztem, megértjük egymást. Kire várnak, kit keresnek? – ezek nem kerültek napirendre, lehet, itt toltam el. Amikor többedjére találkoztunk, rá kellett volna kérdeznem, hogy megváltozott-e benne valami, vagy ez nagyon fura kérdés lenne? Gondoltam arra is, hogy egy másik sráccal ismerkednek közben, ez is benne van, de ezt is lehetne közölni. Lövésem sincs. De rosszul érzem magam emiatt. A felém küldött jeleket én viszonoztam, tehát kölcsönös volt ez az egész. Nem voltam tapadós.

Tudom, nehezet kérdezek, mert nyilván senki sem tudja, miért viselkednek így. De olyan nők reakcióira számítok, akik értelmesen le tudják írni, miért dobnak valakit, akivel amúgy jól elvoltak, több alkalommal is, és miért nem mondja meg a valódi okot? Agresszívan kellett volna nyomulnom és az első tali után olyan sms-ekkel bombázni, hogy rögtön meg akarom dugni meg ilyesmi? Ez bejön? A leírás alapján mit gondoltok? Én ehhez egyedül már kevés vagyok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3212656069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása