Most van pasija vagy nincs?!

2017. július 13. 07:52 - csajokespasik

„Engem nem zavar, ha mégis van valakije, de az már szíven ütne, ha az ő könnyelműsége folytán kibukna otthon, és egyszer csak megjelenne a barátja és befenyegetne” - eleinte minden jól alakul, a lány könnyen jön, de pánikba esik, ha a telefonját túszul ejtik. A suttogó beszélgetések és a szigorú randiórarend alapján Posztolónk arra gondol, más is van a képben.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Egy szabadtéri rendezvényen találkoztunk ezzel a lánnyal.

Vékony vagyok és a karomon van egy bőrhiba, tehát önbizalmilag alapesetben nem vagyok jól eleresztve. Így kellett egy kis bátorító ital is hozzá. Egyedül volt, és nem is én mentem oda, hanem ő jött hozzánk tüzet kérni, és szóba elegyedtem vele. Meglepett, hogy érdeklődik. Ő kérte el a számom. Legközelebb találkoztunk. Később felhívtam magamhoz filmezni, és le is feküdtünk. Minden ment a maga útján, ahogy kell. Eddig ez a rész rendben is lenne. Csak vannak furcsaságok vele kapcsolatban. Nem árulta el, merre lakik, még a kerületet sem, és többször volt, hogy amikor felhívtam, kinyomott.

Nekem korábban egyértelmű volt, hogy nincs pasija, az elején fel sem merült. De már kételkedem, mert láttam már olyan nőt, aki kijelentette, hogy soha a büdös életben nem lenne képes megcsalni élete szerelmét, aztán mégis úgy alakult, ahogyan.

Volt, hogy megszólalt a telefonja, és felpattant mellőlem majd eltűnt beszélni. Nem tudom, mi az a titkos, amit nem hallhatok. Egyszer viccből elvettem a telóját, de nem is tudtam volna belenézni, mert le volt zárva, és annyira pánikba esett, hogy szinte verekedett velem érte : ) az is egy érv, hogy szigorúan csak bizonyos napszakokban, illetve napokban ér rá.

Engem nem zavar, ha mégis van valakije, de az már szíven ütne, ha az ő könnyelműsége folytán kibukna otthon, és egyszer csak megjelenne a barátja és befenyegetne. Hogyan deríthetném ki a valóságot vallatás és nyomozás nélkül?

Bizonyos intelligenciaszint felett az ember nem tart több vasat a tűzbe, csak ha nagyon nyomós oka van rá. Élvezem, amíg tart, de csak jobb lenne tisztán látni a dolgot. Mindezt úgy mondom, hogy komolyabb, tehát mély és fél évnél tovább tartó kapcsolatom még nem volt, tehát ennek alapján lehetnék könnyelmű is. Mégis inkább a tiszta játszmákat preferáló kategóriába sorolnám magam.

BreKi

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3512660447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása