Kétszer csalt meg, mégis ő féltékeny

2017. július 21. 07:29 - csajokespasik

A pasi bocsánatot kért már párszor, de ugyanúgy folytatódott minden. Még térden állva könyörgés is volt, esküdözött, hogy nem lép félre többet, és a féltékenységgel is felhagy. De ha kétszer is megcsalnak, már nehezebb hinni a másiknak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

szakítás előtti állapotban vagyunk, sajnos csak most jutottam ide. A lényeg, hogy ő kétszer megcsalt már korábban, én meg gyenge voltam, és hagytam magam meggyőzni, visszaengedtem. A dolog azért vicces, mert azóta ő féltékeny rám! Ő csal meg kétszer is, és ő játssza a féltékenyt egyfolytában, elég súlyosan: volt, hogy a baráti körömben, de még a munkahelyemen is szimatolgatott. Azt mondta, újra belém akar szeretni... - ez így hangzott el. Ezen nekem meg el lehet gondolkodni, hogy akkor eddig mit csinált? Legalább ennyi megmagyarázza azt a kettő félresiklást.

Már túl vagyok azon, hogy meg akarjam menteni a kapcsolatot. Ismerősöm azt tanácsolta, csaljam meg én is őt... mert ezt az egészet vissza-csalással kéne befejezni, de az ilyen fajta bosszú nem az én stílusom. Nem tudok olyan aljas, vagy könnyelmű lenni, mint ő. Bocsánatot kért már párszor, de ugyanúgy folytatódott minden. Térden állva könyörgött, és esküdözött, hogy nem csal meg többet. Amit én érzek, azt igazán csak az érzi át, akit már megcsaltak, legalább egyszer, és a vallomás utáni szex az olyan, hogy érzed a párodon az előző nő emlékét, és már semmi nem lesz a régi.

Könyörgött, hogy ne hagyjam el. Nekem nem a megbocsátással van gondom, hanem azzal, hogy a szememben megbízhatatlanná vált ezzel, és persze mocskossá. És megváltoztak az ágyban az érzelmeim, az ő érzelmei is, csak más irányba, mert azt mondta, sosem volt még ilyen jó velem: lehet, hogy egy megcsalás lendít a férfi érdeklődésén, jobban kívánja tőle a párját (?). Én nem így vagyok ezzel, hiszen amit tett, azzal megalázott, és érdemtelen a figyelmemre, amit korábban megkapott. Ha kétszer is megcsalnak, nehéz annyival letudni, hogy kíváncsiság volt csak, meg baleset, meg hasonló sületlenségek. Elmondtam neki, hogy úgy készüljön, szakítani fogunk. De ezt nem fogadja el. Azt mondta, sosem enged el, nem szabadulhatok tőle. És ez a jelen helyzet. Most nem keresem, és azt hiszi, biztos csak szünet, és majd "megjön az eszem". De ennél többről van szó. Mit tegyek, hogy megszabaduljak tőle?   

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr712677891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása