Nem érzem iránta azt, amit kéne

2017. július 26. 07:57 - csajokespasik

„Ha pár találka alkalmával nem alakult ki a mélyebb érzés részemről, akkor már nem is fog? Jobb, ha minél hamarabb tudatom vele az érzéseim?” - a srác aranyos és figyelmes, Posztolónk mégse tud dűlőre jutni vele kapcsolatban, még a harmadik randi után sem. Mennyi esélyt adjon neki, és mennyit magának?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Valamikor téma volt itt, hogy miért van az, hogy egy nő találkozik, több alkalommal is valakivel, de semmi nem történik, végül el is tűnik. Annyit tudnék hozzászólni, hogy én mindig megmondtam annak a férfinak, akivel épp találkoztam, hogy mi várható, többnyire az első randi után. Viszont vannak olyan helyzetek, olyan emberekkel, akikkel kapcsolatban tényleg nem alakul ki elsőre, gyakran másodikra sem vélemény. Jobban meg akarom ismerni őket. És ehhez több találkozó kell. De az én esetemben még akkor sem hagyom magyarázat nélkül, mindig lezárom és megmondom, mi van. Emiatt kaptam már én is. De legalább egyenes voltam vele.

Volt, hogy én jártam meg, amikor részemről elindultak az érzelmek, ő meg benyögte, hogy baj lenne-e, ha egy másik lánnyal is tartaná a kapcsolatot, és majd választ – ezt kedvesen, zavartalan arccal kérdezte tőlem, mintha csak annyit mondott volna, hogy vehet-e nekem egy fagyit. Amúgy ő nálam 10 évvel idősebb is volt.

Visszatérve, jelenleg egy hasonló helyzetben vagyok. Van valaki, akivel már háromszor találkoztam, bár korábbról ismertem már, de közvetlenül még nem. Nagyon kedves, aranyos, és figyelmes. De még nem érzem iránta azt, amit kéne. Én nem tudok szerelem nélkül belekezdeni egy kapcsolatba. Nem tudom, hogy érdemes-e még időt adnom neki (és nekem is). Kedvelem, és szeretek vele lenni, de rossz érzés, hogy én nem tudom még megfelelően viszonozni. Vonzódás van csak, de az átmenet még nincs. Ha pár találka alkalmával nem alakult ki a mélyebb érzés részemről, akkor már nem is fog? Jobb, ha minél hamarabb tudatom vele az érzéseim?

*Nem akarom bolondítani, viszont sosem engedtem, hogy bármire is meghívjon.

**Őszinte akarok vele lenni, és ha így ezt elmondanám neki, ahogy most leírtam, nem hiszem, hogy megértené.

***Nem akarom, hogy úgy érezze, hogy megint egy szeszélyes nővel találkozott, aki nem tudja, mit akar, mert ennél összetettebb a dolog.

Ha esélyt sem adunk a másiknak, akkor meg az a baj. Itt vagyok most és nagyjából ennyit szerettem volna elmondani.

 
Szólj hozzá!
Címkék: várakozás randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1612690895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása