Megcsaltam, de ő is megcsalt

2017. augusztus 11. 07:19 - csajokespasik

„Összeszedte a cuccom és belegyűrte egy sporttáskába, szemüvegemet eltörte, a fürdőszobában egy zacskóba söpörte a pipereholmimat” – a csávó félrelép, majd később a barátnő is. Eddig még nem is annyira izgalmas a történet, de amikor a másik tudomására jut a nő botlása, őrült tombolásba kezd. Néhány pasi képtelen kimondani azt, hogy „megérdemeltem”.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nyugodtan elhordhattok mindennek, én sem vagyok büszke magamra, de ami megtörtént megtörtént. Pár éve már együtt vagyok a barátommal, voltak hullámvölgyek, azt hiszem háromszor voltunk szakításközel. Történt, hogy pár hónapja megcsalt, amit be is ismert. Ha nem ismeri be, akkor is megtudtam volna, mert az összemelegedésnek több szemtanúja is volt, így ő is tisztában volt ezzel. Amikor megtudtam, annyira nem borultam ki, nem éreztem úgy, hogy „Soha nem is gondoltam, hogy ez velem megtörténhet”, tudomásul vettem. Botlás volt - mondta. Kiemelném, hogy amit tettem, nem egy betervezett revans volt. Nem bosszúnak szántam, hisz az ilyenből már kinőttem.

Balatonon voltunk nemrég, iszonyú hőség, jó társaság. Négyesben, barátokkal. Aztán az egyik fiúval pár kör után kezdtünk nagyon jóban lenni. Összemelegedtünk és megtörtént, ami ilyenkor szokott. Otthon elmondtam a páromnak. Azt hittem, vállat von és azt mondja, megérdemelte. Erre olyan jelenetet rendezett, amit pont tőle nem vártam. Nem is részletezném, csak a jelentősebb mutatványait említem: összeszedte a cuccom és belegyűrte egy sporttáskába, szemüvegemet eltörte, a fürdőszobában egy zacskóba söpörte a pipereholmimat... Este kirakott a lakásából, mehettem haza.

Aztán tegnap felhív – mivel én nem kerestem ezek után - hogy visszamehetek. Így mondta: visszamehetek. Kegyesen megengedi. Mintha én lettem volna az egész elindítója. A balatoni kaland közben ez is munkált bennem, ha ő nem lép félre korábban, akkor én is tartottam volna magam. Ezt velem nem játssza el senki, főleg azok után, amiket ő művelt. Ebből nem lehet már happy end, csak nem értem a gondolkodását: ő simán megcsalhat, de nekem tilos... Nem tudom, miért akar folytatást, amikor világos, hogy ennyi volt. Már a kapcsolatunk alatt is sokszor semmibe vett, pl. amikor mentünk valahova, ő otthagyott, hogy zárjak be, majd nem vár meg, hanem szépen egyedül lemegy a kocsihoz, én meg a cókmókkal menjek utána. Mint egy rossz házaspár. Ha valakit kidobnak a lakásból, olyan szinten, ahogy ő engem, akkor kevés egy „visszajöhetsz”. Nála még az alkudozások is inkább utasítgatásoknak hatnak.

Szép napot:

L.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2212729838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása