Amikor a volt csaj újra hírt ad magáról

2017. augusztus 15. 07:43 - csajokespasik

„Eltűnt belőle az erő, az elején szenvedélyes volt, most inkább beletörődő Mindegy-ember” - a pasi állítólag csak azért törődik még egy év után is a volt csajával, mert nem akarja magára hagyni. Ilyesmit a szakítás utáni hetekben szokás mondani, nem pedig jóval utána. Posztolónk szeretné újra felépíteni ezt a kapcsolatot, de amíg az ex nő még mindig szerepet játszik a pasija életében, elég esélytelen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Kereken egy éve vagyunk együtt, mindketten egy másik kapcsolatból érkezve. Ismertem, akivel előttem volt. Mindennek elmondta, aminek egy szakítás után általában el szokta mondani a férfi a nőt. Én együttéreztem vele, nem volt elképzelhetetlen, amikkel vádolta. Nem is nagyon érdekelt a dolog. Ő közben gyakran sms-ezett valakivel, és többszöri kérdésemre elárulta, hogy vele... De miről lehet beszélni ilyenkor? Azt mondta, csak arról, hogy még ottmaradt egy két cucca és mikor viszi el. De ezt két üzenetben meg lehet beszélni. Mindegy. Aztán ez abbamaradt egy időre.

Én úgy vagyok a volt kapcsolataimmal, hogy már egyáltalán nem érdekel, mit és kivel csinálnak, de ez én vagyok. Az én exem - akivel nem túl békésen váltunk el - egyenesen azt mondta, utánam még az ágyát is le fogja cserélni. Tehát nekünk nem nagyon maradt beszédtéma.

A párom volt barátnője május körül újra elkezdett hírt adni magáról. Eleinte finoman kérdeztem tőle, hogy mégis minek tartja vele még a kapcsolatot, mire azt felelte, hogy nem akarja teljesen magára hagyni, meg amúgy mindig ő keresi. Magára hagyni...??? azért eltelt már azóta egy kis idő, ezt a szakítás utáni 1-2 hétben szokták (akkor sem normális, csak a szívélyes embereknél) nem pedig jóval hónapokkal utána, csak megjegyzem.

Azt, hogy hazudik magának, az alábbi jelekből szűröm le:

- eltűnt belőle az erő, az elején szenvedélyes volt, most inkább beletörődő Mindegy-ember.

- egyre gyakrabban provokál összezörrenést, cinikusan kiforgatja a szavaimat, és felvett egy radikális politikai nézetet, amivel egyet kéne értenem...

Én szeretném újra felépíteni a kapcsolatunkat, de amíg az exe jelen van és ő még maga előtt is titkolja, hogy az életében szerepet játszik még, nagyon nehéz. Mivel nem voltam még hasonló helyzetben, ezért kérdezem tőletek, mit tehetnék.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1212749480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása