Féltékeny rám a főnököm

2017. augusztus 17. 07:55 - csajokespasik

Ciki helyzet: Posztolónk bemutat a főnökének egy csajt, de előléptetés vagy fizuemelés helyett csak folyamatos lecseszést és féltékenykedést kap. A főnök nem egy férfias jelenség és talán így próbál kompenzálni valamit, amit addig nem élhetett meg. Ám a szerelmi vívódás szenvedő alanyánál kezd betelni a pohár.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem biztos, hogy ez a megfelelő blog erre a témára, de per pillanat nincs jobb ötletem. Nem vagyok rendszeres olvasó, de úgy látom, ahogy átfutottam pár írást, hogy elég nagy a merítés. Szóval: 34 éves férfi vagyok, egy cégnél dolgozom négy éve, ahol a főnökömnek, én hülye, bemutattam 1 éve a mostani barátnőjét. Az már nem annyira zavar, hogy amikor ők ketten összevesznek, vagy egyéb probléma van, akkor engem hibáztat, de az már annál inkább, hogy a fejébe vette, és mindig azzal jön, hogy mi biztos jártunk korábban.

És szerinte milyen élhetetlen dolog, hogy az „exemmel” dolgozom egy helyen. Mondtam neki ezerszer, hogy sosem jártunk, mindig csak barátok voltunk. Nem hiszi el: „Persze, mindenki ezt mondaná....” Anyád.

A másik meg, hogy a szakmát összekeverni a magánélettel, amatőr hozzáállás. Féltékeny rám. A múltkor egy beszélgetés alatt, ami nyugodtan indult, csak a téma volt sajnos változatlan, a járdán álltam, menni készültem, majd annyira bepörgette magát, hogy a bicóm kormányát hozzálökte egy kicsit egy parkoló autó oldalának. Nem történt karcolás sem, de a kocsi tulaja épp ott volt és majdnem az én fejemet szedte le.

Azt akarja, hogy rá se nézzek a nőjére, mintha levegő lenne, és én igyekszem is már. Nem adtam okot a féltékenykedésére. A legutóbbi céges összeröffenésen leült mellém a nő, három percet beszélgettünk. Ő a távolból nagyon csúnyán nézett minket, majd amikor a nő elment, ő odajött hozzám, és egy órán át faggatott, hogy miről beszéltünk, biztos róla... A kezdetben normális főnökömből egy idióta lett. És mivel a főnököm, csak idő kérdése, mikor dönt úgy, hogy alám vág a melóhelyen. Ő nem egy férfias jelenség, talán ezért ebben a kialakult intrikus helyzetben él meg valamit, amikor ezen pattog. És senki nem mer neki beszólni, mert olyan státuszban van. Most erről a hármas viszonyról a cégen belül már a többség tud, ami megint nem jó nekem.

Mit csináljak, ha nem lehet vele beszélni? A nő is csak az igazat mondja, de az sem elég. Ő is mondta neki, hogy nem jártunk és nem is fogunk. Mit tehetek? Lépjek ki, vagy várjam meg, míg egyszer kirúg, vagy simán csak tűrjem ezt, amíg tart?

Z

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9712756722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása