Ő csak egy elkóborolt pincsi

2017. augusztus 30. 07:44 - csajokespasik

„Nem rég megírta, hogy amúgy van egy másik lány, akivel találkozott” - a pasi bevallja, hogy nős, Levélírónk pedig azonnal elzárkózik. Hogy javítson az esélyein, a férfi azt állítja, hogy a neje valójában tud a kicsapongásairól, ennek ellenére azt érezni rajta, hogy szigorúan van tartva, és szó sincs liberális gondolkodású feleségről: ha megszólal a telefonja, idegesen rántja elő és kinyomja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

nem rég belekeveredtem egy elég érdekes történetbe. Én mindig is úgy voltam vele, hogy a külső csak olyan szempontból számít, hogy nekem jöjjön be, más véleménye, hogy mit gondol, nem érdekel. 50%-ban a személyiség alapján döntök. Kimondottan kerülöm a mániákus gyúrós férfiakat, nagy részük sajnos felszínes és buta.

Szóval, adott egy negyvenes úr és én. Jót beszélgettünk. Amikor a második találkozónkon elárulta, hogy valójában nős, és zavar-e, közel álltam hozzá, hogy ráborítsam az asztalt. Végül nem tettem, nem én hazudtam, én tisztán játszottam az elejétől. Ő első ránézésre, és pár napos ismeretség alapján ítélve, egy kellemes, fiatalos, disztingvált úr, aki látja, legfeljebb 35-nek saccolná.

Nálam kb. 10 centivel alacsonyabb, ami egyéb esetben zavart volna. Volt benne valami, ami megragadott, és ez nem biztos, hogy pozitív tulajdonsága - sajnos nem tudom ennél jobban körülírni ezt az érzésem.
Hát mindegy, mondtam, hogy innentől kezdve nekem halott ügy, részemről nem szeretnék folytatást. De legalább levelezzünk még – kéri. Jó, amíg ráérek. Azóta minden este puszikat + szíveket küld sms-ben. Írom neki, hogy: „Ember, a nejednek küldözgesd ezeket”. Azt mondta, hogy a felesége igazából tud róla, úgyhogy nem lenne gáz, ha mégis lenne köztünk valami... Én meg nem hiszem, hogy a neje tud a kicsapongó oldaláról. Szóval, nem túl bizalomgerjesztő, és az ártatlan kék szemei is kevesek hozzá. Valahogy érezni rajta, hogy szigorúan van tartva, és szó sincs liberális gondolkodású feleségről. Volt, hogy szólt a telefonja, idegesen előkapta, nem vette fel, hanem kinyomta...

Ő csak egy elkóborolt pincsi. Nem rég megírta, hogy amúgy van egy másik lány, akivel találkozott és vele biztos lesz valami. Most ezt minek írta meg nekem? Féltékennyé akar tenni. : D Aranyos. Nem működött, csak nevettem rajta. Mondtam, hogy sok szerencsét hozzá. Persze, nincs kizárva, hogy él még nő ebben az országban aki kapva kap egy ilyen alkalmon. Ha vele okosabb lesz, és nem mondja meg neki a helyzetet, még egy aktus is összejöhet, a csaj lakásán, természetesen. Ennyi volt az interakciónk. A levelezés még úgy ahogy tart, és nem érti, miért nem fogadom őt így el? (feltételezem, hogy nincs sok barátja, mármint vele egykorú, mert olyan butaságokat kérdez meg néha tőlem, ami egy 16 éven felüli embernek valahogy magától értetődő).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8312789622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása