Ha a szex tökéletes, a csaj a tied

2017. szeptember 07. 07:54 - csajokespasik

„Ha alaposan ki van elégítve az igényük, akkor gyakorlatilag azt csinálsz velük, amit akarsz” - Posztolónk szerint vannak olyan 30-as, 40-es nők, akik gyakran az egész életüket képesek felrúgni egy kiadós szexért. Arra vágynak, hogy a férfi irányítsa őket és uralkodjon rajtuk az ágyban. Amikor a nők arról beszélnek, hogy nekik csak a szerelem meg a lélek számít, az gyakran melléduma.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az idei nyár részemről aktív ismerkedéssel telt, hogy finoman fogalmazzak, és mivel elég sok nővel találkoztam a 30-as 40-es korosztályból, megfigyeltem egy állandó dolgot. Sok nővel az ágyig is eljutottunk, és ahogy beszélgettem velük, és az egészét nézve, arra a következtetésre jutottam, hogy ezek a nők úgy állítják be magukat eleinte, hogy nekik az érzelem az első, csak az számít, és ők nem olyanok, szende, érzékeny virágszálak. De ha ezt beveszed, el is buktál. Valójában csakis egyetlen dolog dönt és számít: az, hogy az ágyban istenesen el legyenek látva. Teljesítened kell.

Ha alaposan ki van elégítve az igényük, akkor gyakorlatilag azt csinálsz velük, amit akarsz, ők pedig az egész életüket és mindent képesek ezért az egyetlen dologért felrúgni. Egy kiadós szex, arra vágynak, hogy a férfi irányítsa és uralkodjon rajtuk az ágyban. Ezt első kézből tanúsíthatom. Minden más mellékes. Volt egy rafkós feleség is, aki már párszor lebukott otthon, és nagyon jól kitapasztalta már, hogyan kell ezt okosan csinálni: két telefont tartott, és mindig megkért, hogy amikor jön hozzám, ne fújjam be magam semmivel. Végül én szakítottam vele, mert tudtam, hogyha ez elmúlik, akkor két szék közt a padlón találja magát, és menjen vissza a férjéhez. Valószínűleg nem így lett, hanem ment a következő ürgére.

A szex az elsődleges ezeknél a típusú hölgyeknél, így a 2 P (pénz és pozíció) már nem számít nekik. Egy dolog számít, hogy az ágyban lenyűgözd. Utána már mindent elnéznek neked, a rossz szokásokat, bármit, nem zavar, ha cigizel, vagy iszol. Eleinte mindegyik azt a képet festi magáról, hogy ő nem olyan típus, mint aki odaveti magát nagyon hamar, mert ő csak szeretetre vágyik, a tisztelet számít. Aha. Ez csak egy teszt, hogy felmérjék, mire lehet használni, alkalmas vagy-e a céljaira. Ez egy félrevezető, puhatolózó játék náluk.

Én soha sem voltam férjtípus, a dolgokat elnézve, ha az 5 évre visszamenőleges múltamból együtt maradok valakivel, valószínűleg ma ott tartanánk, hogy egy megalkuvó kapcsolatban vagyok, esetleg lenne egy gyerek is, + heti 1 lezavart szex.

Szóval azt a tanácsot tudom adni, hogy nem minden úgy van, ahogy a hölgyek azt eleinte tálalják magukról.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9412808852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása