Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szerelem torzítja a valóságot

2017. szeptember 08. 07:58 - csajokespasik

Egy olyan nő, aki egy kapcsolatban nem boldog, az kapcsolat nélkül sem lesz az. És mit is nevezünk szerelemnek? Az biztos, hogy nem egy tartós érzelem, mindig elmúlik, és bizonyos típusú embereknél, akik drognak használják, kell az állandó utánpótlás. Amíg tart bennük az a szerelem-izé, addig használják a pasit, majd lecserélik frissre. Persze, ezzel a módszerrel komoly eredményeket nem lehet elérni párkapcsolati téren.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

Volt egy elég fura kapcsolatom egy nálam nyolc évvel idősebb nővel. Első randira tartok hozzá, egy belvárosi bárba, útközben kaptam otthonról egy sms-t, hogy menjek majd arra is. Találkozunk, szimpatikusak vagyunk egymásnak. A randi felénél mondtam neki, hogy még egy órám van, aztán mennem kell. Erre megváltozik az arca és kisebb dührohamot kap, hogy hogyan képzelem ezt. Addig szerintem első ismerkedésnek megfelelő körülmények voltak. Nem tudtam, mi baja van. Aztán később megírta, hogy ő alapból úgy értelmezte, hogy leráztam ezzel. Akkor eloszlattam a félelmeit, hogy tényleg nem erről van szó. Tisztáztuk. Lett még pár találkozó, végül ő hívott fel magához. Le is feküdtünk.

Ez így ment pár héten át. Aztán azzal állt elő nem rég, hogy nem szerelmes. Én meg kicsit kiigazítottam a fogalmait: Mi is ez a szerelem? Én mindig is egy olyan dolognak láttam, ami torzítja a valóságot és akadályozza egy reális kapcsolat felépítését. Nem egy tartós érzelem, mindig elmúlik, és bizonyos típusú embereknél kell az utánpótlás, mint a drognál. Komoly eredményeket nem lehet vele elérni az életben. A mai fogyasztói társadalom egyik átka, hogy elhiteti a nőkkel, hogy a boldogsága függ valamitől. Ha megvan az új mobilja, akkor boldog. Ha megvan az új pasi, akkor is. Ha megunja, szerez újat. De egy olyan nő, aki egy kapcsolatban nem boldog, az kapcsolat nélkül sem lesz az. A boldogság nem állandó érzés, nem lehet örökké fenntartani, csak szakaszokban mutatkozik, és ez így is van jól. És ő, ahogy láttam, a pillanatnyi új érzéshez köti a saját boldogságát. Ami persze újra és újra elmúlik. Ezt így elmondtam neki, amitől elnémult, majd nagyon gyorsan kinyitotta nekem az ajtót.

Eltelt egy kis idő, majd azt írta, hogy igazam van valahol. Még annyival egészítettem ki – lerövidítve egy nagyon hosszú levelet, amit már előzőleg megírtam, mert tudtam, hogy jelentkezni fog, mert mindezek ellenére gondolkodóképes nő - hogy engem dobhat, elfogadom, de ez a libikóka minden kapcsolatában benne lesz. Aztán olyasmit írt, ami a kérdésemből kikövetkeztethető: mit jelent az, amikor egy nő azt írja ezek után, hogy egyedül kell lennie, időt kér (tisztázatlan mennyiségűt) vagy nem áll készen még egy új kapcsolatra? Ez szó szerint értendő vagy lerázós szöveg? Nem kellett volna felvilágosítanom őt ezekről, mert túlságosan betaláltam?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3212811032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása